Logo Staples

Musthaves til kontoret

Del via:
  • Legamaster

Nu hvor sommeren er forbi, er hverdagen på kontoret så småt ved at vende tilbage. For at vores kontorer skal føles hjemlige, er det meget vigtigt, at omgivelserne er så behagelige og afslappede som muligt. Stadig flere virksomheder sætter fokus på deres medarbejderes sundhed og velvære. Nogle virksomheder foretager drastiske ændringer for at skabe et
eudaimonia, mens andre satser på sundhed og velvære i mindre skala. Men ikke desto mindre er det en trend, der giver sundere og gladere medarbejdere. Casestudy: ‘Sådan skaber og fremmer du en sund arbejdsplads’ (‘How to create and promote a healthy workplace’) af Staples Business Advantage konkluderede, at man kan opnå følgende fordele ved at fokusere på velvære på arbejdspladsen:

Men hvad kræves der for at skabe sunde omgivelser på kontoret? Der er ikke nogen færdig opskrift på, hvordan man skaber sundere omgivelser i en virksomhed. Den enkelte virksomhed kan finde sine egne løsninger ud fra medarbejdernes ønsker, og det behøver ikke være kompliceret. Bare det at tilføje nogle bestemte møbler til et arbejdsmiljø eller at bruge et bestemt produkt til at gøre en arbejdsproces nemmere kan gøre en forskel for dine medarbejderes trivsel. Her giver vi et par eksempler på mindre forandringer:

Personalerummet er en vigtig del af vores kontormiljø – det er her medarbejderne samles for at lade batterierne op, slappe af og få ny energi. I en infografik fra Staples Advantage fremgår det, at en informations- eller opslagstavle er en af de otte ting, der altid bør være i et personalerum. Grunden til dette er, at det er et praktisk sted at fortælle om nyheder på arbejdspladsen, aktiviteter i lokalsamfundet osv. I et effektivt kontormiljø er en robust whiteboardtavle et must for at formidle denne type ideer og information. Legamaster tilbyder Professional – et whiteboard med vendbar tavle og en ridsebestandig emaljeoverflade i høj kvalitet, der kan klare alle de vigtige initiativer, et stærkt team tager. Med en dobbelt så stor skriveflade som en vægmonteret tavle, bliver der plads til dobbelt så meget på jeres informationstavle. Da den kan flyttes, kan I bogstaveligt talt flytte alle jeres ideer til et hvilket som helst rum eller krog i virksomheden. Og sammen med Magic-Chart Notes og Legamaster inddelingstape kan den vendbare whiteboardtavle nemt forvandles til en Scrum-tavle, så I i fællesskab kan administrere jeres projekter.

Ifølge den gennemførte casestudy er det ikke kun møblerne i et arbejdsmiljø, der er vigtige, men også hvor rent arbejdsmaterialet er, hvis man vil forbedre trivslen på kontoret. Rene omgivelser fremmer dine medarbejderes kreativitet. Du får en ren og lys ide, og når du går hen til tavlen med din lyse ide, får du lyst til at gå i gang med det samme. Med et Legamaster rengøringssæt har du alt lige ved hånden, så du nemt kan viske tavlen ren uden at slette ideerne i dit hoved. En musthave til enhver whiteboardtavle for at sikre, at alle kostbare ideer bliver noteret på tavlen og formidles til dine teammedlemmer. Med den magnetiske holder til whiteboardtilbehør kan du også nemt hænge rengøringssættet på tavlen, så du kan fokusere på din præsentation, nu hvor du har nem adgang til en skinnende ren tavle.

Alle kontorer er forskellige, og alle situationer kræver forskellige løsninger. Med over 1.000 kontorprodukter – fra whiteboardtilbehør til komplette interaktive touch-skærme – tilbyder Legamaster løsninger til en lang række situationer, der kan opstå på kontoret. 

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form