Logo Lyreco

MOTIVATIONENS KRAFT

Del via:
  • Post-it

"Idéer. Alle får dem. Du har sikkert fået flere allerede i dag. Men den store udfordring er at forvandle den eminente idé til konkret virkelighed, især i vores tempofyldte moderne verden. Hvor mange gange er en god idé forsvundet mellem fingrene på dig, fordi du manglede tid eller fokus?

Post-it®-produkter har understøttet kreativitet i 35 år. Vores produkter bringer idéer til live, fra det mindste projekt til den største organisation.

Lad os tage et kig på, hvordan vi kan hjælpe dig med at omsætte dine tanker til handling:

Få det ned på papir
Idéer forsvinder ofte på et øjeblik. Det kan være et kapløb med tiden at få en tanke ud af hovedet og ned på papir.

At notere en idé eller en målsætning kræver en højere grad af koncentration og klarhed end blot at skulle tænke. Undersøgelser har vist, at du er 42 % mere tilbøjelig til at følge op på en idé, hvis du skriver den ned.* Derfor gælder det om at finde en nem, hurtig og pålidelig metode.

Post-it®-noter er det perfekte værktøj til at nedfælde en idé eller en besked i en fart. De fås i mange forskellige størrelser og former, så du nemt kan skrive alt fra et notat til et manifest. Og deres klæbeevne sikrer, at du aldrig mister dem af syne. Det er trods alt lettere at tro på tingene, hvis man kan se dem med egne øjne.

Brainstorming
En af de vigtigste forudsætninger for at bevare motivationen er at dele dine idéer med andre. Og findes der nogen bedre måde at samarbejde på end at lave en fælles brainstorm? Nye perspektiver kan forvandle en fin idé til en fremragende idé.

Med Post-it®-tavleblokke kan grupper af personer skrible deres ideer ned på ét stort ark. Øjeblikkelig feedback. I et positivt og samarbejdspræget miljø bliver alle stemmer hørt, og nye løsninger åbenbarer sig.

På udkig efter noget ekstra smart? Prøv Agile/Scrum-modellen. Med denne kan en idé eller et projekt deles op i en række forskellige moduler til efterfølgende afprøvning. Sammensæt et lille hold af centrale projektmedlemmer, der skal mødes regelmæssigt. Brug forskellige Post-it®-sedler til at lave overskrifter som Funktioner/egenskaber, Husk, Undervejs, Skal verificeres og Færdig.

De enkelte medlemmer af holdet tager sig nu af hver deres funktion eller egenskab. Efterhånden som idéen eller projektet udvikler sig, kan de flytte deres Post-it®-noter gennem hver fase, indtil de når Færdig-kolonnen. Simpelt!

Visualisering
Visualisering er en kraftfuld motivationsteknik. Det kan være en fantastisk hjælp, når en idé skal føres ud i livet.

Ved at illustrere din idé kan du hjælpe den med at udkrystallisere sig i dit hoved. Billeder, skitser og figurer er nyttige redskaber, når du gerne vil fordybe dig og bevare koncentrationen.

Hvad enten du skal planlægge en ny proces ved hjælp af farvekoder eller skitsere en ide ved hjælp af kreative tegninger, kan Post-it®-noter hjælpe med at oversætte indholdet af din hjerne.

Positive tilbagemeldinger
Fra tid til anden kan vi alle få brug for lidt opmuntring. Enten fra os selv eller fra andre. Man kan nemt fare vild i tågen af små detaljer og miste overblikket.

Med Post-it®-noter kan du klæbe et motiverende citat eller en venlig besked op nærmest hvor som helst. Den slags simple, inspirerende ord fungerer som en nyttig påmindelse om, at ens arbejde har mening og værdi.

At omsætte en idé til handling er en sjov og dynamisk proces. Der vil altid være opture og nedture, uventede triumfer og uforudsete besværligheder. At bevare motivationen kan være noget af en udfordring.

Men ved at bruge nogle af disse simple teknikker giver du dig selv en rigtig god chance for at bevare fokus og føre din idé ud i livet. Og det er umagen værd. At se en idé udvikle sig fra teori til virkelighed er et smukt syn og et bevis på, at vi kan have stor indflydelse på verden omkring os.

Post-it®-produkter er perfekte redskaber til at bevare motivationen. Med dem kan du dele og flytte dit budskab, så andre kan få glæde af det.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form