Logo Lyreco

Hvad vil du laminere idag?

Del via:
  • Leitz

En lamineringsmaskine og lamineringslommer er vigtige ting på ethvert kontor. Visitkort, navneskilte, telefonlister og meddelelser - mulighederne er uendelige. Laminering beskytter mod snavs, væske og fugt og giver almindeligt papir en robust højglans finish. Leitz gør laminering hurtig og enkel. Selv i vores stadig mere digitale verden har laminerede skilte, dokumenter og andre papirer en afgørende rolle at spille. Uanset hvad du vælger at laminere - et parkeringsskilt, din ugentlige planlægning, et id-kort til en begivenhed og meget mere – vil det holde længere, være beskyttet mod vand og snavs og kan genbruges og rengøres let.

Professionel hastighed, professionelle resultater
Leitz’s innovative iLAM lamineringsmaskiner er intuitive, bekvemme og problemfrie. De er designet til at give dig en fremragende kombination af høj kvalitet og hastighed med perfekte resultater hver gang. Desuden er alle iLAM-maskinerne energieffektive og slukker automatisk efter tredive minutters inaktivitet.

Den robuste og pålidelige Leitz iLAM Office lamineringsmaskine, der leveres enten i A4 eller A3 format, leverer professionelle resultater og bekvemmelighed i et slankt, attraktivt design. Med kun et minuts opvarmningstid giver denne maskine hurtig laminering lige ved hånden. Den passer til 80 og 125 mikroner tykke lamineringslommer, og der er ingen komplicerede indstillinger - undgå besværet og få  leveret konsekvent fremragende resultater. 

Ikke mere blokering af lamineringslommen med UDT!
Leitz iLAM Office lamineringsmaskiner og Leitz iLAM lamineringslommer med Unique Direction Technology (UDT) er et match med perfektion i tankerne! UDT-funktionerne er indbygget i iLAM-lamineringslommerne for at eliminere nogle af de mest almindelige problemer, der opstår under laminering.

Før lamineringen er UDT-pile på iLAM-lamineringslommen tydeligt synlige for at sikre, at alle dokumenter, der indsættes i lamineringsmaskinen, er korrekt indsat hver gang. Forkert indsætning er en væsentlig årsag til laminering af dårlig kvalitet. Et yderligere problem er ukorrekte temperaturindstillinger. UDT løser også dette, da pilemønsteret automatisk forsvinder med den rigtige varme. Hvis du bruger en anden lamineringsmaskine end iLAM, og pilene stadig er synlige, skal du blot køre lamineringslommen igennem en gang mere, indtil alle markeringer er forsvundet. Så kan du være sikker på, at dit dokument er perfekt beskyttet.

LEITZ iLAM: PERFEKT LAMINERING. UANSET HVORDAN DU GØR.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form