Logo Lyreco

Grundlæggende kontorartikler, der øger din daglige produktivitet

Del via:
  • Post-it
  • Scotch

Det er ingen hemmelighed, at nøglen til en produktiv hverdag uden stress ligger i at kunne administrere store arbejdsbyrder på en effektiv måde. Men når tiden er trang på grund af møder i sidste øjeblik eller virkeligt stramme deadlines, kan det være rigtigt udfordrende at forblive organiseret. Der er dog måder til at gøre ting nemmere.

Ved at opdele din arbejdsdag i individuelle opgaver føles tingene meget mere overskuelige. Så kan du fokusere hele din opmærksomhed på hver opgave og føle, at du stille og roligt gør fremgang. Og det er her, at vores grundlæggende kontorartikler kommer ind i billedet. De kan hjælpe dig med at øge hastigheden, arbejde mere effektivt og forblive organiseret og i kontrol over din arbejdsgang hele dagen, hver dag. 

Så lad os se på nogle af de måder, vores grundlæggende kontorartikler kan hjælpe dig gennem travle arbejdsdage.

Start med det grundlæggende
Post-it® Super Sticky Notes er en god måde at planlægge dagen på. Det superstærke klæbestof betyder, at du kan sætte dem på flere forskellige overflader, og at de bliver siddende, så længe du har brug for dem. De bør være et vigtigt element i dit lager af kontorartikler som en måde til at øge din effektivitet på arbejdet. Det skyldes, at du kan placere forskellige farver for at prioritere dine opgaver og så bare fjerne dem en efter en, når opgaven er fuldført. Du kan holde styr på din fremgang, vide, hvad den næste opgave er, og flytte rundt efter behov. Og med et udvalg af almindelige eller linjerede, store eller små og en række iøjnefaldende farver kan du skrive huskesedler, to-do-lister og påmindelser, der helt sikkert vil blive bemærket.

Hvis du vil have ekstra tid i din travle hverdag, kan Post-it® Super Sticky Z-Notes give dig en hjælpende hånd. Det nemme pop-op-dispensersystem, der er designet til behovene på den moderne arbejdsplads, betyder, at du kan bruge én hånd til at få fat i, sætte fast og skrive. Der er en række forskellige stilarter, som passer til enhver smag. Og med refillpakkerne med Post-it® Z-Notes, der findes i en lang række spændende farver, kan du farve- og kortlægge din vej gennem selv de mest travle dage.

Sæt dit aftryk
Post-it® Index og Post-it® Index Strong er også gode måder til at holde styr på en produktiv dag. De er farvestrålende, små og den perfekte måde at indeksere og arrangere din arbejdsbyrde på. Ved at farveinddele dine kalendere, notesbøger og planlægningsskemaer med disse hurtige og nemme markører kan du prioritere ud fra vigtighed: rød for vigtigt, gul for kommende opgaver og grøn for referencer og påmindelser. De udgør et visuelt navigationsværktøj, der sikrer, at du ikke spilder værdifuld tid, så du kan komme videre med næste opgave.

Efterhånden som du når igennem dagen, kan du fjerne eller bytte markørerne for at vise, hvor langt du er nået, og det at have en visuel markør for din daglige fremgang gør underværker for din motivation og præstationsfølelse.

Et magisk præg
Enhver effektiv og organiseret arbejdsplads bør have Scotch® Magic™ Tape. Denne nænsomme, men stærke selvklæbende tape, der har et smart, frostagtigt udseende på rullen, men som er næsten usynlig for øjet, når den sættes på papir eller karton, kan sættes på og flyttes igen (hvis du skulle skifte mening). Det bedste af det hele er, at du kan skrive noter på bagsiden af denne gennemsigtige tape, så den er ideel til midlertidig mærkning af udskrevne dokumenter og rapporter på et øjeblik. De fås sammen med hånddispensere (hvis du altid er på farten) eller vægtbelastede dispensere til skrivebordet. Uanset hvad er de en skøn tilføjelse til din kontorsamling.

Se vores udvalg af grundlæggende kontorartikler, og oplev den forskel, de gør for din organisering og effektivitet. Det er tid til at bringe dine to-do-lister til næste niveau.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form