Logo Lyreco

Brug brainstorm til bedre innovation

Del via:
3m

I vores tid er samarbejde i hold vigtigere end nogensinde før.  At løse problemer og forbedre arbejdsgange, med øget pres på både tid og ressourcer er en stor udfordring, som umulig kan udføres alene.  Samarbejde er et afgørende element hvis vi vil fremme innovation.

Den generelle idé om brainstorming er ikke ny, men ved at følge nogle simple retningslinjer, kan det hjælpe dig til at få det maksimale ud af dine sessioner. Post-it® brandet har i 35 år være synonym med brainstorming på alle niveauer. Her er nogle få retningslinjer som vi har lært i årenes løb, som vil hjælpe dit hold med at bevare fokus, engagement og produktivitet.

1. Giv altid positive kommentarer
Giv altid positive kommentarer. Et af de mest forstyrrende elementer i en ellers velfungerende brainstorm er negativ feedback. I stedet for at være uenig med en idé, bør du fokusere på at bygge videre på den, eller styre den i en anden retning.

2. Kend dine omgivelser
Hvis I arbejder i et ensfarvet kontor, kan du give det et farvestænk med nogle friske Post-it® Super Sticky Notes. Og hvis I mangler plads, kan I nedfælde ideer på Post-it® Meeting Charts. At kende forholdene for hvor og hvornår din brainstorm finder sted er afgørende for at kunne hjælpe dit hold med at få ideer og skabe energi.

3. Før ikke ideer ud i livet for tidligt
Under jeres session kommer I på noget genialt. Det er fantastisk, men måske er det for tidligt at blive opslugt af denne idé. Lad jeres kreative session fortsætte sin udvikling, og vend tilbage til detaljerne omkring denne specifikke idé senere. Hvem ved —måske får I en idé som er endnu bedre.

4. Se altid fremad
Ideer er altid stærkest når de kan glemme fortiden og se ud i fremtiden. Modstå fristelsen til at droppe en idé på grund af hvad der virkede eller ikke virkede i fortiden, og overvej, hvad der kan ændres i dag, som kan være en løsning for i morgen.

5. Gør det visuelt
Intet hjælper en idé med at tage form som et billede.  Tegn, lav skitser og del jeres ideer med vores Post-it® produkter, som hjælper til at vise hvad der er i dit hoved —uanset om det er en ny proces, eller illustrationen af et ord som hele tiden kommer op i dit hoved.

6. Kom i gang med scrum
Når I først har jeres idé, kan I bruge Agile/Scrum modellen som deler en idé eller et projekt op i flere forskellige moduler som kan testes, og leveres løbende. Sæt et lille hold sammen, hvor alle medlemmernes roller tilsammen står for projektet i sin helhed — dette hold skal mødes jævnligt mens projektet gennemføres.  Lav overskrifter med Post-it® produkter til Historie (funktioner/detaljer), To-do, Under udførelse, Afventer godkendelse og Udført. Hvert medlem på holdet er ansvarlig for en Historie, som er farvekodet så de let kan visualisere hvilken Historie er deres.  Efterhånden som projektet skrider frem og hver Historie aktiveres, kan det ansvarlige medlem flytte den, indtil den til sidst ender i kolonnen Udført.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form