Logo Lyreco

Bliv effektiv med produkter fra DURABLE

Del via:
durable

Slutningen på året nærmer sig og det er vældig mange opgaver, men begrænset tid.  

God forbredelse og professionelle præsentationer af dokumenter er to forudsætninger for et effektivt arbejde - DURACLIP®, den fremgangsrige klemmappe forenkler dette arbejde. Fremstillet af slidstærkt plast med transparent forside samt klemme i metal. Denne A4 mappe er perfekt til præsentation af dokumenter uden de behøver at blive hullet. Findes i en mængde af farver og bredder fra 3 til 6 mm. Klemmapperne har mange anvendelsesområder f.eks opbevaring og præsentation af vigtige dokumenter. Enkel at anvende: træk ud i klemmen, læg dokumenter ind, skyd klemmen tilbage og dokumenterne sidder fast.

Food and Breakroom

Hvordan vi præsenterer informationer har direkte indvirkning på hvor slagkraftigt vores præsentation opleves. DURABLE skilte og Panelsystemer er idealle til præsenation af informationer på kontoret og i virksomheden generelt. Fremstillet af materiale af højste kvalitet, hvilket gør den ekstra anvendelig for daglig brug.

Identifikation af ansatte skal være enkelt og smidigt. Magnetkort og datachip på ID-Kort og adgangskort skal være godt beskyttet, men samtidig synlige og lette at anvende. DURABLE® tilbyder et bredt udvalg af praktiske løsninger til dagligt brug. Vælg tilbehør til dit navneskilt eller ID-Kortholder, som f.eks. yoyo for hurtig og sikker fremtagelse af adgangskortet, muligt at udtrække op til 80 cm i længden.

I over 95 år har DURABLE varemærket stået for højkvalitets produkter, høj service niveau og innovation. Målet er at udvikle løsninger for organisering og præsentationer, som forhøjere kvaliteten og effektiviteten.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form