Logo Lyreco

5 tips til forretningssucces i 2018

Del via:
staples

Når vi går ind i det nye år, vil alle virksomheder være på udkig efter måder at blive mere effektive og produktive på, men hvor skal man begynde? Nu er det tid til at starte på en frisk og introducere en innovativ tilgang til kontoret og organisere dit arbejde. Så læs videre for at finde ud af, hvordan du kan styrke din virksomhed.

Business, symbol, uddannelse, løsning, tegn, hånd, inspiration, succes, begrebsmæssige, opfindelse, kreativitet, kommunikation, realisering, teamwork, succes, tavle, mennesker, indstilling, billedsprog, fremtid

1. Hav udstyret i orden 

Sørg for, at dine medarbejdere har de rette værktøjer til opgaven for at holde dem motiverede og mindske risikoen for, at de søger arbejde andre steder. De rette kontorartikler holder en virksomhed kørende uden problemer. Med den hurtige nedgang i udgifter til laptops, tablets, virksomhedssoftware og cloud-hosting, der gør det muligt at arbejde hvor som helst med en internetforbindelse, er der virkelig ingen grund til, at din virksomhed bliver holdt tilbage af forældet teknologi. Alligevel mener 66 % af de adspurgte i vores undersøgelse, at utilstrækkeligt eller dårligt udstyr forhindrer dem i at udføre arbejdet godt og nedsætter deres produktivitet. 

2. Styrk internetsikkerheden

I takt med at moderne virksomheder går over til den papirløse praksis, bliver de i høj grad meget afhængige af teknologien. Så hvis du ikke allerede har gjort det, skal du prioritere dit internetsikkerhed i det nye år og sørge for, at alle computere er ordentligt beskyttet. Det er også vigtigt, at personalet er uddannet til at være opmærksom på sikkerhedsrisici ved at arbejde online og holdes ajour om bedste praksis for at sikre, at dine systemer forbliver sikre og fri for virus.  

3. Kig på kontorindretningen

Overvej et storrumskontor for at fremme samarbejde og udveksling af ideer, så vil du opleve, at dine medarbejdere føler sig mere engagerede og involverede. Hele 70 % af de adspurgte medarbejdere mener, at et kontor hvor man kan arbejde nemt og effektivt med kolleger øger produktiviteten, og 39 % mente, at åbenhed er afgørende for en positiv arbejdskultur. 

4. Beløn de bedste

Hvis du vil beholde dine medarbejdere, skal du tale med dem om, hvad de vil gøre for at gøre deres arbejde endnu bedre. Ifølge vores undersøgelse, mener 38 % af medarbejderne, at tilfredsheden med deres ansvar og jobtitel er en af de vigtigste ting, som får dem til at være loyale over for deres arbejdsgivere. Så sørg for, at dine bedste folk har de roller - og belønninger - de fortjener.

5. Sig tak 

Sidst, men ikke mindst, husk altid at anerkende en god indsats, både privat og offentligt, for at medarbejderne føler sig værdsat. Ros er trods alt gratis, og 26 % af medarbejderne i undersøgelsen sagde, at anerkendelse hjælper dem med at gøre deres arbejde bedst muligt.

Del via:
Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form