Logo Lyreco

Revolutionen inden for PersonalSPACE

Del via:

5 sekunder til arbejde, fleksible arbejdsrutiner og mere tid med dine nærmeste er helt sikkert nogle af de største fordele ved at arbejde hjemmefra. Men efter at have levet sådan et par måneder , kan det improviserede hjemmekontor, som nu giver dig vedvarende smerter i ryggen, miste sin charme, og du kan føle, at kontoret og kollegerne er meget langt væk. Som din guide vil Staples forvandle dit PersonalSPACE til en komfortabel, produktiv og tilsluttet arbejdsplads.

1. Sørg for god ergonomi

I de seneste måneder har mange medarbejdere tilbragt mange timer ved deres spisebord siddende på en improviseret skrivebordsstol lænet ind over en bærbar computer. Den dårlige kropsholdning har indflydelse på produktiviteten. Hvis du tager dig tid til at designe et PersonalSPACE, der giver mindre belastning, god arbejdsstilling, færre bevægelser og bedre rækkevidde, vil det hjælpe med at øge alle aspekter af din arbejdsdag.

Start med det grundlæggende inden for ergonomi. Er tastaturet og musen på niveau med eller under albuerne? Hvis ikke, skal du muligvis positionere dig på en måde, så de er. Hviler dine fødder fladt på jorden? Hvis ikke, kan du bruge en fodstøtte under fødderne for at hæve gulvet op mod dig. Bruger du flere skærme eller dokumenter? Du bør kunne se alt fra din arbejdsstilling uden at bevæge halsen for meget. Hvis du normalt ikke arbejder hjemmefra, bruger du sandsynligvis din bærbare computer fra kontoret og ser nedad, når du bruger den. Det kan virke unødvendigt at beskytte din nakke ved at investere i et ekstra tastatur, en justerbar holder til bærbar computer eller en skærm, men mange uger og måneder med en bærbar computer kan føre til langvarig skade. Det ubehag, du oplever, kan også have meget at gøre med den stol, du arbejder fra, og som du efter al sandsynlighed ikke kan justere højden på. "Brug et øjeblik på at tænke over dine specifikke behov", siger Ewout Paulusma, European Vendor Manager hos Staples Solutions. "Hvis du har været ude på en længere cykeltur for nylig, har din lænd måske brug for den ekstra støtte, som en lændestøtte kan tilbyde. Har du nogensinde haft kroniske smerter i nakken? Så kunne en stol med tilbagelæning være et godt match." Det idylliske hjemmekontor er faktisk overraskende nemt at opnå, hvis man får lavet de rigtige indstillinger.

2. Øg produktiviteten

Da vi alle har arbejdet hjemmefra for nylig, er vi nu mere end nogensinde klar over, at kontoret har øget produktiviteten. Whiteboards og markerer var klar til brug til kreative øjeblikke. Skrivemateriale, notesbøger og post-its stod til rådighed til at skrive noter og handlingspunkter. Der var en printer rundt om hjørnet, som på magisk vis aldrig løb tør for toner eller papir. Kontoret og dit skrivebord blev rengjort regelmæssigt. Håndklædedispensere og toiletpapirdispensere til badeværelset var altid fyldt op, og når man havde brug for at sende en pakke eller et brev, var den rigtige kasse eller kuvertstørrelse og etiketter altid klar i postrummet eller receptionen – og listen fortsætter. Nu har vi brug for at genskabe det produktive miljø derhjemme.

3. Vær forbundet

Når det drejer sig om kommunikation med kolleger, er nu et godt tidspunkt at begynde bruge de tilgængelige teknologier. Selv om mange mener, at konferenceopkald mangler værdien af det fysiske møde i samarbejdet, er der flere og flere virksomheder, der indfører en "remote first"-strategi i denne nye verdenssituation. "Vi er nødt til at lære af den steduafhængige generation og anvende disse teknologier og metoder i den nye digitale arbejdsplads", siger Paulusma. "Der skal være både officielle teammøder sammen med uformelle opsamlingsmøder, hvor medarbejderne hurtigt kan stikke hovederne sammen." For at aktivere dette skal PersonalSPACE have den rigtige kommunikationsopsætning, herunder et headset, en bærbar computer, skærm, et lydsystem og et webcam. Det kan være mere kompliceret at arbejde på farten, eller når man bruger offentlig transport, da anbefalinger om masker kan dæmpe stemmen, når du bruger vores smartphone, øretelefoner og bærbare computer. Det kræver desuden, at alt det nødvendige udstyr opbevares sikkert i tasken til din bærbare computer sammen med dit personlige infektionssæt.

Er du blevet inspireret til at forvandle dit hjemmekontor til en organiseret oase? Få det til at ske med hjælp fra vores Account Manager. Vil du vide mere om, hvordan den moderne arbejdsplads tager form? Læs vores dedikerede artikel om emnet.

Se produkter

https://www.gq.com/story/tips-for-an-ergonomic-home-office

http://workplacementalhealth.org/Employer-Resources/Working-Remotely-During-COVID-19

file:///Users/mshardalow/Downloads/p7i6v5ijmfm-Full%20P-%2059-63%20%20Dr%20Nidhi%20Deouskar%20%20%20Jun-2017.pdf

https://www.staples.com/Ergonomic-Office-Chairs/cat_CL166253/856jg

https://www.spine-health.com/wellness/ergonomics/office-chair-ergonomic-chair-alternatives-traditional-office-chairs

https://www.ergonomics.com.au/what-is-ergonomics/

https://inkandvolt.com/blogs/articles/5-ways-to-make-sunday-night-your-power-night

https://www.huffpost.com/entry/coffee-health-body-brain-benefits_l_5ea056b9c5b6b2e5b83b4fcb?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAALlXJNsZtA414tMYc7xn4WlnU-8Pntv79fHO0VEFIvF-VjmIpHOaVPShxmhYQho9VvqrJBGP-s0IgruvcgHIe9hO0xstpS2Qi2Yf5k7IW_yv3ryFDiZvY4DrJDp2SD_VmNuq3B4AONvFFFO6bDARzrXDKFWeaWdkdHh6MQ137Z4E

https://www.brookings.edu/blog/the-avenue/2020/03/17/covid-19-makes-the-benefits-of-telework-obvious/

https://www.enotrans.org/article/2018-acs-survey-while-most-americans-commuting-trends-are-unchanged-teleworking-continues-to-grow-and-driving-alone-dips-in-some-major-cities/

https://www.weforum.org/agenda/2020/02/europeans-work-home-careers/

https://www.forbes.com/sites/laurelfarrer/2020/05/14/the-tools-that-will-power-the-remote-work-revolution/#582d2293a4c5

https://marketingassets.staples.com/m/10e6c3a1241e5a6c/original/Simple-Energy-Boosters-to-Rev-Up-Your-Workday.jpg

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form