Logo Lyreco

LEITZ: “ARBEJDE ER HVOR DU ER.”

Del via:
Leitz

'Arbejde er, hvor du er' er den seneste white paper fra Leitz, der undersøger kontorets ændrede rolle og de udfordringer og muligheder, det står over for, ved 'overalt arbejderen' og specifikt, hvordan hjemmearbejde kan gøres mere komfortabelt og produktivt.

'At gå på arbejde' brugtes til at angive en destination fremfor en aktivitet. Det er fortid. En mulig definition af fremtidens kontor er 'overalt med en internetforbindelse' - så det er mere et spørgsmål om tilslutningsmulighed end geografi.

Væksten i freelance samfundet, yngre mennesker i erhvervslivet, bærbarhed af udstyr og den stadig mere allestedsnærværende tilgængeligheden af ​​forskellige kommunikationsmidler har resulteret i overalt, når som helst arbejde som den nye normal.

Leitz white paper paper bekræfter også, at standard kontoret ikke er ved at dø. Over 50% laver stadig mere end 80% af deres arbejde i en central placering, og næsten en fjerdedel laver alt deres arbejde der. Men på grund af 'Arbejde er, hvor du er' bliver kontorer meget anderledes, både i rummets vilkår og de omkringliggende faciliteter. Oplyste virksomheder designer kontorer for at være multi-funktionelle steder med personlighed og tilpasser deres arbejdsområder i henhold til en Brand personlighed og værdier. Med større valgfrihed ved hvor man arbejder, skal kontorer være attraktive destinationer - mennesker ønsker at gå til - ikke bare er nødt til at gå til. Oplev Leitz WOW serien, der skaber et spændende kontormiljø, eller Leitz Corporate Identity serien, der passer til din virksomhedsfarve.

Arbejde fra hjemmet bliver mere og mere populært. At have de rette og godt udseende værktøjer er afgørende. For eksempel synes næsten 3/5, at justerbar, personlig kontorbelysning er vigtigt - faktisk i endnu højere grad end en ergonomisk mus og tastatur. Oplev Leitz Style Smart LED skrivebordslampe med justerbar belysning i realtid, og den  passer til den moderne Leitz Style arbejdsplads.

Over 70% vil have deres arbejdsudstyr til at matche farven på deres hjemme-interiør og dekorationselementer. Et effektivt hjemmekontoret skal også udstyres med pladsbesparende løsninger som flere USB skrivebordsopladere, bærbare opladere eller kabelstyring. Tjek det brede farveudbud på Leitz WOW samt Leitz Complete serien, stilfuldt designet tilbehør til mobile enheder.

Del via:
Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form