Logo Lyreco

Lav dit hjemmekontor til et design sted med øget produktivitet!

Del via:
  • Leitz

Design spiller en stigende rolle i alle aspekter af vores liv, og de værktøjer, vi bruger på arbejde, er ingen undtagelse. Der er god grund til, at moderne virksomheder gør kontorer farverige og inspirerende - godt design forbedrer kreativiteten og leverer stor værdi og tilfredshed hos brugeren.

Der er også førstehånds bevis på, at jo mere involverede personer er i design og layout af deres arbejdsområde, jo højere bliver produktiviteten. En undersøgelse fra Exeter University, ledet af dr. Craig Knight, bekræfter, at disse personer er 32% mere produktive, føler sig lykkeligere og er mere motiverede.

Krydre dit liv når du arbejder hjemme!
Det er ikke bare på standardkontoret, at folk ønsker godt design og funktionalitet, når de arbejder. Leitz White paper "Work Smart. Work Mobile" viser, at flere og flere i dag arbejder uden for standardkontoret - op til 78% af arbejdet udenfor sker hjemme. Over 70% af dem vil gerne have deres kontorprodukter og -maskiner til at matche farven på deres hjemmeinteriør. Så hvorfor skal disse ting være kedelige og grimme? At have de rigtige, flotte værktøjer hjemme bliver mere og mere essentielt!

Den nye Leitz iLAM Home Office lamineringsmaskine til A4 eller A3 formater er det rigtige valg. Den lyser op på enhver arbejdsplads - hjemme eller på kontoret. Den fås i fire slående WOW farver - så du finder altid et godt match til dine interiørfarver. Med denne maskine kan du forvente problemfri laminering med fremragende resultat. Den opvarmer på bare tre minutter og tager lamineringslommer op til 125 mikroner i tykkelse. Tjek hvordan du kan nyde laminering derhjemme!

Ikke mere lommestop med UDT!
Leitz iLAM Home Office lamineringsmaskine og Leitz iLAM lamineringslommer med Unique Direction Technology er et perfekt match! Uanset hvad du vælger at laminere - forskellige diagrammer, tekstdokumenter eller billeder – løser den to store problemer ved laminering: Fejlagtig indsættelse af lamineringslommen i lamineringsmaskinen og forkerte temperaturindstillinger. Patenterede retningspile sikrer, at du får fantastiske resultater hver gang. Og bekymre dig ikke – pilene forsvinder, når lamineringslommen passerer gennem lamineringsmaskinen.

LEITZ iLAM: PERFEKT LAMINERING. UANSET HVORDAN DU GØR DET.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form