Logo Lyreco

Kensington - Takket være Kensington Solutions vil MOBILITET helt klart føre til mere produktivitet.

Del via:
kensington

Nutidens medarbejdere er yderst unikke. Deres behov kan hurtigt ændre sig i takt med udviklingen af ny teknologi. Moderne medarbejdere er i stand til at være hyperproduktive, fordi de får tingene klaret på kontoret, samtidig med at de pendler, er på forretningsrejser eller arbejder hjemmefra takket være smartphones, tablets og ultratynde, bærbare pc'er.

teknologi, udstyr, business, isoleret, computer, ingen person, elektronik, moderne, enhed, forbindelse, moderne, telefon, office, data, plast, display, maskiner, monitor, skrivebord, internet

Men al den mobilitet og alsidighed har ofte en pris. Smarte bærbare pc'er og 2-i-1 enheder, der kan omdannes, har én USB-port, og de fleste tablets har ingen. Kensington kan tilbyde et stort udbud af universelle USB-dockingstationer, USB-hubs, Ethernet-adaptere og videoadaptere, hvilket giver en lang række enkle løsninger, så alle professionelle kan yde deres bedste.

Men disse enheder er ikke til gavn for nogen, hvis de løber tør for batteri. Derfor har Kensington også udviklet en hel serie af vægopladere og mobilopladere, der sørger for, at din smartphone, tablet eller bærbar pc altid er klar til brug, når du er på farten. Som en sikkerhedsforanstaltning mod tyveri er den bedste metode desuden altid at bruge en brancheførende Kensington-lås til at beskytte ikke kun den fysiske enhed, men også de følsomme oplysninger på den, som kan være langt sværere at erstatte i tilfælde af datatyveri.

forretning, kontor, mand, voksen, mennesker, indendørs, medarbejder, værelse, one, skrivebord, slips, portræt, executive, bagage, corporate, leder, skuespiller, tillid, Rejsetaske, jakkesæt

Det bør være let at bære rundt på så mange enheder og andet tilbehør. Kensington-tasker har plads til alle slags enheder og deres tilbehør. Som en endnu vigtigere ting er de designet til at være behagelige, og Contour™-serien er designet til at mindske skulderbelastningen med 35 %. Dette gør dem yderst behagelige at bære, uanset om du er på vej på arbejde eller på forretningsrejse med fly. 

Din frihed går ikke ud over din arbejdseffektivitet, uanset om du er på arbejde, derhjemme eller på farten.

Del via:
Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form