Logo Lyreco

HP EVERYDAY PAPERS: MOBIL UDSKRIVNING ER FREMTIDEN

Del via:
Hp

I vore dages travle, digitale verden er det blevet stadig vigtigere for os alle at kunne udskrive fra mobile enheder. Uanset om vi er væk fra kontoret til møder eller redigerer dokumenter på farten, føler mange sig frustrerede, hvis de ikke kan få adgang til enkle udskrivningsmetoder til mobilt udstyr.

touch, skærm, telefon, teknologi, internettet, wireless, computer, pille, laptop, elektronik, display, business, portable, mennesker, forbindelse, kvinde, oplysninger, maskiner, hånd, voksen

På rejser sker det ofte, at medarbejdere har brug for at udskrive boarding pass eller et dokument, der skal have en underskrift, f.eks. en præsentation. Her er en brugervenlig app, der skaber forbindelse til en printer, yderst nyttig.

Medarbejdere med base ét sted har permanent forbindelse til kontorets printer. Men et voksende segment af forretningsfolk rejser meget og har brug for at udskrive uden for deres normale arbejdssted. Fordelen ved Happy2Print er, at den er kompatibel med alle printermærker, blot de kan bruges med Wi-Fi eller Bluetooth. Glem alt om flere apps til forskellige printere. Med Happy2Print har du kun brug for én.

Brugervenlighed er endnu en stor fordel ved Happy2Print-app'en. Smartphones har kunnet håndtere e-mails, dokumenter og billeder i mange år, men det har ikke altid været så enkelt at udskrive. Med Happy2Print er det muligt at lade sin laptop blive hjemme og arbejde fra en lettere enhed.

teknologi, internet, telefon, sikkerhed, computer, touch, data, elektronik, ingen person, virksomhed, trådløs, skærm, udstyr, service, forbindelse, maskiner, adgangskode, World Wide Web, enhed, display

Gennem udvikling håber Happy2Print, applikationen til mobil udskrivning, International Paper og HP Everyday Papers, at kunne opfylde den moderne verdens og livsstils behov.

Happy2Print fås gratis hos Google Play og iTunes og er kompatibel med alle printermærker og gør det muligt for kunderne at udskrive dokumenter og filer uden problemer direkte fra deres smartphone eller tablet.

“Fremtiden er flerstrenget – der er plads til både papirform og digital form; mobil udskrivning er ét af de områder, hvor de mødes og supplerer hinanden.”

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form