Logo Lyreco

Exacompta - Arkiveringdesignet til mobilemennesker!

Del via:
Exacompta

En ny generation af medarbejdere vinder indpas i deeuropæiske organisationer: For dem er det at arbejde i bilen, hjemme, på et hotel, i offentlige transportmidler eller hos kunden en del afderes hverdag. Det skønnes, at 25% af europæiske lønmodtagere vil have fjernarbejde i2016. Exactive® sortimentet er udviklet til disse nyetravle ledere, som søger praktiske redskaber, der er lette at tage med.  

Business, voksen, græs, udendørs, mand, mennesker, one, konkurrence, office, livsstil, portræt, motion, laptop, koncentration, fritid, rekreation, afslapning, teknologi, udenfor, park

Exactive®produkterne er polyvalente og funktionelle, idet de giver mulighed for at arkivere, præsentere, tage notater og organiseredokumenter. De er lavet ilette, stærke og genbrugelige materialer, Exactive® produkterne er robuste og perfekteat have med. De har et sobert og elegant design, der tiltrækker både mænd og kvinder og passer ind i alle arbejdsomgivelser.  

Exafolioog Exawalleter en ny generationaf konferencemapper. Omslaget ipolypropylen erstatter de tidligere omslag i læderimitation på en fordelagtig måde. De mange lommer giver mulighed for at opbevaredokumenter, mobiltelefon, tablet eller notesbog for at have alle de nødvendige ting inden for rækkevidde. Exatravelog Exacaseer veludtænkte,polyvalente tasker. Exatravelhar et særligt rum til en bærbar computer, en sorteringsmappe med 6 rum samt mange indvendige lommertil forskelligt tilbehør, penne m.m.Exacaseer en sorteringstaske,der er ideel til at organisere dokumenter i forskellige rum og transportere dem på en let måde.

kontor, forretning, møde, papir, graf, graf, arbejde, kvinde, teknologi, computer, dokumentet, laptop, arbejdspladsen, sammensætning, teamwork, skrivebord, hånd, undersøgelse, papirarbejde, diagram

Exacard er den mest praktiske løsning for at arkivere visitkort i kraft afsine aftagelige lommer og alfabetiske mellemark. Den lille model er ikke større end enpung og kan være i en hvilken som helst lomme! Exashow og Exaviewgiver mulighed for at opbevare og beskyttedokumenter. Med Exashow kan man både foretage en præsentation uden computer og tagenotater. Exaviewer en veludtænkt dokumentholder med stift omslagog mellemark for atfor sortere sinedokumenter på en let måde. 

Exactive® er blevet til et uundværligt sortiment, der giver enkle løsninger og arbejdsglæde.

Del via:
Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form