Logo Staples

Tips til at øge produktiviteten med kantinen

Del via:
  • Staples_article

Skab en pausekultur
Kontorets kantine er mere end bare et sted, hvor man henter kaffe. Det er det rum, medarbejderne opsøger for at trække vejret, kommunikere og udveksle idéer. Forskning har vist, at pauser faktisk øger produktiviteten. Mere end 85 % af medarbejderne fortæller, at regelmæssige pauser hjælper dem til at fokusere på arbejdet. En lyttende og empatisk tilgang er nøglen til medarbejdernes tilfredshed – gør kvalitetspausetid til en naturlig del af din virksomhedskultur.

Fleksibelt arbejde og fleksible pauser
Selvom kantinen nok er både indbydende og engagerende, får medarbejderne måske ikke fuld glæde af det, hvis ikke skabene er fyldt op. En velassorteret kantine opmuntrer til naturlige pauser og hjælper medarbejderne til at arbejde komfortabelt på alle tider af dagen. Nogle af de bedste forbedringer kan være sunde snacks eller drikkevarer og Fairtrade-produkter, der fremmer virksomhedens værdier. Desuden kan I sørge for, at rummet er rent og ryddeligt.

Du fortjener også en pause
Alt dette lyder fantastisk, men du har måske ikke uendelig tid til at gøre kantinen til et kraftcenter for produktivitet? Du kan føje alle de vigtige fødevarer og kantineartikler til en almindelig ordre hos os. Det strømliner ikke blot processen og sænker prisen, du får også en pause.

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form