Logo Lyreco

Praktiske tip til at organisere arbejdsdagen på kontoret

Del via:
  • durable

Kunne du også tænke dig at være mere effektiv på din arbejdsdag? En synlig organisation og strukturerede processer er grundlaget for det. Men uklare instruktioner og manglende oplysninger begrænser ofte et effektivt arbejde - og det er ikke kun arbejdspladsen som lider af det, det er også ens egen motivation. Udover faste rutiner på arbejdspladsen påvirker det også f.eks organiseringen af ​​pauser. Opholdsrum og kantiner har også behov for en tydelig afmærkning og strukturerede processer for at sikre resten af ​​personalet.
Bemærk her 3 enkle tips som kan være med til en bedre organisation på arbejdspladsen :

1. Behold overblikket
Du beholder alle vigtige oplysninger som er klar til at give fra dig, men kan stadig ikke finde det nødvendige dokument? En farvet sorteringssekvens opretholder en kontroleret  arkivering. Alle vigtige dokumenter er hurtigt tilgængelige ved brug af klemmapper som DURACLIP® og ved hjælp af den praktiske clip, er de nemme at bruge. Brug forskellige farver til forskellige projekter - du vil finde alt i en håndsrækning!

2. Informer korrekt
Hvilke fejl opstår der flest af i organisationer? Såsom at få de rigtige oplysninger, som er de mest nødvendige. Er sikkerhedsudstyret synligt og dermed informationer om benyttelse? Hvor finder man prislisten i kantinen? Hvad er dagens tilbud i kantinen? For at kunne færdes nemt og overskueligt på din arbejdsplads og i pauser bør du hurtigt og hurtigt få adgang til information, især i tilfælde af sikkerhedsanordninger og advarselstavler. DURAFRAME® folie ramme er ideel til det. På grund af den hængslede frontside kan informationen hurtigt ændres, og takket være de forskellige muligheder i fixering kan de fastgøres på forskellige steder.

3. Organiser fleksibelt
Hvor folk arbejder, er det nødvendigt med pauser. Er de forskellige rum organiseret komfortabelt og fungerer optimalt?  Er der lange ventetider ved madudleveringen i kantinen? En overskuelig pengekasse med et organiseret pengeoptællingssystem og møntbakke, kan forenkle tilrettelæggelsen af ​​betalingsprocessen. Er der flere forhindringer efter hver pause? Informationsskilte og store affaldsspande med et praktisk flip-top låg gør det nemt at kommer af med affaldet.

Del via:

Fortsæt med at læse

FÅ GRATIS UDGAVE AF VANTAGE POINT

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form