Logo Lyreco

Seks tips til at booste produktiviteten med det ergonomiske kontor

Del via:
staples

Computere har grundlæggende ændret den måde, vi arbejder på. Før computeralderen var kontorarbejderes aktiviteter meget mere varierede – fra at skrive dokumenter i hånden til at rejse sig op og gå til kollegaens skrivebord i stedet for at sende en e-mail. I bund og grund har computere gjort kontorarbejderes daglige opgaver meget mere gentagelsesprægede. Det har desværre skabt hidtil usete ergonomiske udfordringer og ført til den høje rate af sygdomme i bevægeapparatet, som tapper amerikanske virksomheder for produktivitet – sygdomme i bevægeapparatet koster hvert år amerikanske virksomheder hundrede millioner af dollars i tabte arbejdstimer. Heldigvis kan en stor del af dette tab af produktivitet undgås ved blot at skabe et bedre ergonomisk miljø på arbejdspladsen. Organisationer kan reducere risikoen for sygdomme i bevægeapparatet ved hjælp af bedre kontordesign og anskaffelse af ergonomisk sunde værktøjer, arbejdspladser, udstyr og betjeningsanordninger. Det reducerer risikoen for sygdomme i bevægeapparatet, samtidig med at det øger produktiviteten og reducerer omkostninger relateret til medarbejderes erstatningskrav.Mange organisationer over hele USA opnår resultater via ergonomi, og der er mange flere, der kunne gøre det, hvis de implementerede et ergonomisk arbejdspladsprogram. Her kommer seks tips, du kan overveje:

  • Vurder dit behov. Sørg for, at dit ergonomiske program omfatter dine medarbejderes specifikke behov baseret på den måde, de arbejder på.
  • Automatiser gentagelsesprægede opgaver. Automatiser om muligt gentagelsesprægede opgaver, som f.eks. journalføring og sporing, for at være med til at reducere sygdomme i bevægeapparatet.
  • Tilkald eksperter. Brug professionelle med ergonomisk erfaring til at udføre arbejdspladsvurderinger for at identificere potentielle problemområder og foreslå løsninger, som passer til jeres behov og budget, som f.eks. Certified Industrial Ergonomist (CIE), Certified Associate Ergonomist (CAE) eller Certified Human Factors Engineering Professional (CHFEP).
  • Oplær dine medarbejdere. Ergonomisk udstyr hjælper kun, hvis det bruges korrekt. Sørg for, at dine medarbejdere oplæres i brug og best practice.
  • Se holistisk på det. Du skal ikke kun fokusere på udstyret, du bør også inkludere miljømæssige kontroller i dit ergonomiske program for at sikre, at omgivende faktorer, som støj, lys og temperatur, understøtter medarbejdernes komfort og sundhed.
  • Et ergonomisk kontor kan have væsentlig indvirkning på bundlinjen for en virksomhed og samtidig øge arbejdsmoralen.
Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form