Logo Lyreco

Fellowes får nationen til at arbejde godt

Del via:
Fellowes - work better

Dårlige arbejdsvaner er uheldige for virksomheden. Eftersom 90 % af alle virksomhedens omkostninger er personaleudgifter, er det altafgørende, at du passer godt på dit største aktiv – dine medarbejdere. 

Som markedsførende inden for ergonomiske løsninger til og omkring arbejdsstationen tager Fellowes en holistisk tilgang til personalets velbefindende ved arbejdsstationen og tilbyder en række intuitive produkter, som hjælper dig med at arbejde komfortabelt, sikkert og produktivt.

Nylig forskning viser, at europæiske virksomheder aktuelt mister ca. 42 mia. € om året pga. personalefravær* – hvoraf de fleste fravær skyldes dårlige vaner ved brug af computere, laptops og tablets. Alene denne statistik gør indføringen af ergonomiske produkter til en simpel og omkostningseffektiv løsning på et dyrt problem!

Fra FIRA-godkendte** skærm- og laptop-forhøjere, ryg-og fodstøtter til håndledsstøtter med Microban® antibakteriel beskyttelse leverer Fellowes en top til tå arbejdsstationsløsning til at sikre, at du og dine medarbejdere sidder komfortabelt og arbejder bedst muligt.

God ergonomi kan gavne din virksomhed ved at hjælpe med at:

    • Øge produktiviteten
    • Forbedre medarbejdernes moral
    • Reducere helbredsproblemer som f.eks. gentagne belastningsskader, overanstrengelse af ryg og nakke, belastning af håndleddet, overanstrengelse af øjet, muskelsmerter og hovedpine

     

FJERN RISICIENE FRA DIN ARBEJDSPLADS I 4 NEMME TRIN

Business, arbejde, illustration, isoleret, skrivebord, stol, teknologi, mand, mennesker, udstyr, kontor, corporate, skuespiller, person, boss, bord, computer, kvinde, uddannelse, industri

Se, hvordan Emma har skabt sin egen ideelle arbejdsstationsløsning

Ved at følge Fellowes 4-Zone Approach™ vil dine medarbejdere hurtigt komme til at indtage en god kropsholdning og anvende gode arbejdsmetoder. Ikke alene præciserer det den menneskelige krops 4 hovedområder, som tit rammes af problemer i forbindelse med din arbejdsstation - men vigtigst af alt giver det gode råd til de mest effektive løsninger til at undgå arbejdsrelaterede skader, forbedre komforten og produktiviteten. Fellowes foreslår den bedste skrivebordsopsætning til den sundeste kropsholdning i forkellige arbejdsmiljøer og de bedst egnede ergonomiske produkter. 

DET ER LOVEN:  Arbejdsgiverne er juridisk forpligtede (EF-direktivet 90/270/EØF ) til at udføre risikovurderinger for arbejdsstationer og at sikre, at deres medarbejdere arbejder sikkert og komfortabelt, uanset, hvor de arbejder.

Begynd at arbejde godt i dag ved at foretage 5 minutters

illustration, business, forbindelse, ingen person, kugleformet, design, kugle-formet, symbol, hjul, internet, isoleret, data, vektor, vektor, kort, teknologi, præsentation, World Wide Web, data, tid

*Dynamisk markedsundersøgelse 2013 udført af Fellowes

** FIRA International er en uafhængig ergonomisk konsulentvirksomhed. Produkter med dette logo er godkendt af EU-lovgivningen om sundhed og sikkerhed: BS EN ISO9241/1995/Del 5; EF-direktivet 90/270 EØF og ændringer 2002.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form