Logo Lyreco

Vælg en bæredygtig løsning; vælg Papermate multipaktilbuddene

Del via:
Papermate

Vores målrettede indsats for miljøvenlighed i alle faser – lige fra konstruktion, produktion og markedsføring til distribuering af vores produkter – skåner naturressourcer og reducerer vores miljøaftryk. Reelle miljømæssige fremskridt og gevinster kræver både produkt- og procesinnovation.  Derfor fremstiller vi i dag produkter og optimerer produktionsprocesser, der kræver færre produktionsfaktorer og mindsker påvirkningen af miljøet.

computer grafik, business, lodret, finansiering, papir, vandret, orden, ingen person, rigdom, uddannelse, succes, illustration, tekst, data, plast, teknologi, penge, glaseret, symbol, dokumentere

Vores vægtning af bæredygtig drift går igen i alle vores mange afdelinger, som vi har indrettet med det mål at gøre dem mere effektive og miljøskånsomme i de lokalsamfund, hvor vi bor og arbejder, ved at reducere affald, vand- og energiforbrug. Men det fremgår også af vores produkter. Papermate multipak er et godt eksempel på det.

Papermate multipak – vores løsning til mere bæredygtig og effektiv forretningsdrift.

Vi tilbyder en bred vifte af multipaktilbud med Inkjoy og Flexgrip. Multipak i stedet for enkeltpakninger er det fornuftige valg til jeres virksomhed og jordkloden. Miljøbelastningen er mindre på alle stadier i produktets livscyklus, og desuden får I mest for pengene.

Gennemtænkt emballage

Multipak er en effektiv løsning til at optimere produktemballage, reducere kartonmængder, mindske affald og minimere miljøpåvirkninger uden at gå på kompromis med emballagens tiltænkte formål, nemlig at beskytte produktet og tiltrække opmærksomhed.

Distributionsfordel

Ved bestilling af mere end ét produkt ad gangen spares der energi, materialer, produktionsressourcer og transport. Denne distributionsfordel er med til at mindske jeres virksomheds miljøaftryk.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form