Logo Lyreco

Tag hånd om dit kontors miljøbelastning ved at ændre dine printvaner

Del via:
  • Hp

Erhvervslivet i hele verden arbejder mere end nogensinde før hårdt på at nedskære deres miljøbelastning. Og med god grund. Alle virksomheder, både store og små, bidrager til den større indvirkning på miljøet. Alene i Storbritannien står virksomheder for 31 % af landets CO2-udledning. Derfor er det en god idé for dem med økologisk samvittighed at vedtage miljøvenlige vaner på kontoret såvel som hjemme.  

Håndtering af kontorets miljøbelastning kan gøres på et utal af måder, uanset om det er ved at reducere vandspild, skære ned på varmeregningen eller gennemføre et omfattende genbrugsprogram. En rigtig god måde er dog at starte med dit kontors udskriftsvaner. Udskrivning spiller en væsentlig rolle for mange virksomheder på daglig basis, og effekten af den kan hurtigt løbe op. Hvis du ønsker, at dit kontor skal vedtage en grøn udskriftspolitik, men ikke ved, hvor du skal begynde, er her et par måder, hvor HP's printerprodukter kan gøre din kontorudskrivning både mere økonomisk og miljøvenlig. 

Vælg altid genbrugsprodukter
Det siger sig selv, at virksomhederne kan forbedre deres miljøbelastning ved genbrug, hvor det er muligt. Men man kan gå et skridt videre ved at vælge at købe produkter, der stammer fra genanvendelse, f.eks. papir og printerpatroner. Mere end 75 % af alle HP- blækpatroner og 24 % af HP LaserJet-tonerpatroner fremstilles nu med "closed loop"-genbrugsplast. HP har genbrugt mere end 102.000 tons hardware og 17.000 tons blæk- og tonerpatroner i 2016, hvorimod de mål, der er opsat i 2016, er at genbruge 1,2 millioner tons hardware og forsyninger i 2025.

Lavere strømforbrug
Det er en selvfølge at bruge tid på at slukke elektriske kontormaskiner, når de ikke er i brug. Du kan hurtigt spare meget, på alt fra belysning til bærbare computere, kaffemaskiner og mobiltelefonopladere. Dette gælder især, når det drejer sig om printere. Heldigvis bidrager HP-printernes dvalefunktion og automatisk sluk til at reducere strømforbruget.  Dvaletilstanden bringer automatisk printeren i en tilstand, hvor den bruger mindre strøm, efter en forudindstillet periode uden brug. Printeren vender tilbage til dens normale strømstatus, når du sender et udskrifts- eller scanningsjob. Automatisk sluk, som også kaldes strømsparetilstand, slukker printeren helt efter en forudindstillet periode (normalt 2 timer). Du skal trykke på tænd/sluk-knappen for at tænde for printeren igen. Ved at drage fordel af disse to funktioner kan dine printere være med til at reducere omkostningerne.

Vælg en miljøvenlig printer
Miljøvenlige printere er nemt tilgængelige, med en bred vifte at vælge imellem. De er et godt valg, hvis du virkelig vil forbedre din virksomheds grønne profil, men kræver lige som andet vigtigt kontorudstyr en økonomisk investering. Hos Staples Solutions finder du et stort udvalg af miljøvenlige HP-printere og -forbrugsvarer. Besøg staplesadvantage.dk og vælg et af de Easy on the Planet-produkter, som fungerer for dig og miljøet.  Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte en af vores medarbejdere, der kan give dig professionel vurdering og rådgivning. 

Kontorudskrivning kan være en kostbar affære, både med hensyn til miljøbelastning og økonomiske udgifter. Men ved at indføre nogle af disse ideer og  ændre lidt på, hvordan du og dit kontor udskriver dokumenter, vil du kunne udskrive grønt hver evig eneste gang.

1) Blækpatroner fremstillet af genbrugsplast indeholder 50-70 % genbrugsplast. HP-laserJet-tonerpatroner fremstillet af genbrugsplast indeholder 10-20 % genbrugsplast

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form