Logo Lyreco

SURE®: "Rengøring med naturens kraft"

Del via:
Diversey

Et rent miljø for medarbejdere og gæster. Beskytter sundheden og velværen. Sikker og bæredygtig uden at gå på kompromis med resultatet.

Rainbow, sky, landskab, natur, illustration, fænomen, ingen person, storm, kunst, vand, fantasi, refleksion, astronomi, fiktion, månen, planet, farve, bjerg, regn, galaxy

SURE™ er Sealed Air Diversey Care’s omfattende sortiment af plantebaserede, 100% biologisk nedbrydelige (* Based on an independent OECD 301B assessment) rengøringsmidler, som er udviklet til at levere netop dette! Giver dig sikkerhed og bæredygtighed, uden at gå på kompromis med effektiviteten og øge samtidig dit brands omdømme.

Naturens kraft
SURE™ er et omfattende sortiment af rengøringsmidler med plantebaserede og 100% biologisk nedbrydelige ingredienser. Produkterne sikrer et fremragende og professionelt rengøringsresultat og er samtidigt skånsomt for både mennesker og miljøet. Med miljøvenlige indholdsstoffer fra vedvarende ressourcer, dækker SURE produkterne samtlige behov inden for den daglige rengøring af køkken, lokaler og personlig pleje.

blade, jord, kugle-formet, vækst, spire, ingen person, miljø, flora, natur, økologi, miljø, frugtbarhed, ungt træ, evolution, træ, haven, bud, lille, rod, udendørs

For sikker og bæredygtig rengøring

Alle produkterne bruger plantebaserede formuleringer for et komplet sortiment af miljøvenlige rengøringsmidler, der virker. De plantebaserede ingredienser i SURE produkterne er typisk biprodukter fra fødevareindustrien, der stammer fra sukkerroer, majs, halm klid, hvedeklid og kokos. Hvor det er relevant, opfylder SURE produkter EU-miljømærkekriterierne (EU-blomsten).

Produktserien er også formuleret til at opnå den lavest mulige faremærkning. Med kun få undtagelser er midlerne ikke faremærket og de fleste opløsninger kan anvendes uden brug af handsker eller beskyttelsesbriller under rengøringen, hvilket betyder, at medarbejdere altid er beskyttet og sikre.

Fra eksperter du stoler på
Dybdegående tests sikrer overlegne præstationer og er baseret på Diversey Care’s ekspertise og globale erfaring i at udvikle markedsledende rengøringsløsninger. SURE repræsenterer Diversey Care’s globale forpligtelse til at levere professionelle rengøringsprodukter der opfylder vores kunders strenge krav til effektivitet, sammen med respekt for miljøet og menneskers sundhed.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form