Logo Lyreco

Skift til en bæredygtig indkøbsproces med Multicopy

Del via:
  • Multicopy

Følger din virksomhed markedsudviklingen i tilstrækkelig grad? Ved at foretage små, strategiske justeringer i dine indkøbsbeslutninger kan du holde dig på forkant og sikre, at du er i stand til at opfylde fremtidens krav til bæredygtighed. 

Det er velkendt, at konstant forandring er vejen til succes. Den amerikanske politiker Benjamin Franklin har engang sagt: "Når du er færdig med at lave forandringer, er du færdig." Det gælder særligt i erhvervslivet og inden for indkøb. Sørg for, at din virksomhed er med fremme, ved regelmæssigt at revidere og tilpasse dine indkøb i de enkelte kategorier, så de stemmer bedre overens med markedstrends og forbrugerkrav.

Hvis du vil have succes med at skabe fremskridt, skal du foretage små strategiske justeringer i dine indkøbsbeslutninger, så du køber mere bæredygtige produkter. Hvis du konstant tilfører merværdi på produktniveau, kan du bruge dine indkøb til at sætte skub i en positiv forandring – uden at det kræver en stor omstilling. 

Men hvordan gør du det?
Lad os for eksempel sige, at du regelmæssigt køber kopipapir, som er en vigtig kontorvare, der spiller en central rolle i det daglige arbejde, men som også betyder noget for din virksomheds miljøprofil. Har du tænkt over at vælge en bæredygtig og miljøcertificeret papirtype som eksempelvis Multicopy? Multicopy sikrer, at du skåner miljøet og får ekstra værdi ud over papirets praktiske funktion. 

Man siger, at et menneske er et gennemsnit af de fem mennesker, han eller hun tilbringer mest tid sammen med – måske er en virksomhed gennemsnittet af dens medarbejdere, produkter og købsbeslutninger. Fordi konstant forandring er vejen til succes, er det at foretage disse små, strategiske forandringer, der giver din virksomhed et løft, en måde at omfavne denne mentalitet på – et skridt ad gangen. 

Hvis du skifter til Multicopy, kan du:
√ mindske den globale opvarmning. Ingen CO2-udledning fra produktionen – færre drivhusgasser. 

√ minimere din virksomheds miljøpåvirkning. Helt klorfri blegning – lavere emissioner til miljøet. 

√ forbedre din virksomheds bæredygtighedsprofil. FSC-certificeret (Forest Stewardship Council) – alt træ, som anvendes til fremstilling af Multicopy, stammer fra bæredygtige og sporbare kilder. 

√ sove godt, fordi du ved, at dit papir beskytter miljøet. Certificeret med EU-blomsten og Svanemærket – sikrer, at emissionerne kontrolleres og minimeres i forbindelse med fremstillingen. 

Er du klar til at foretage en mindre ændring i din indkøbsproces og opfylde fremtidens krav til bæredygtighed? Hav mod til at skabe forandring, men overdriv ikke. Du bør regelmæssigt revidere dine kriterier for valg af kontorforsyninger og altid stræbe efter at skabe merværdi. Vær strategisk kræsen ved at gå efter de vigtigste dele af puslespillet og lade dem falde på plads. Hvis målet er fremragende kvalitet og bæredygtighed, kan Multicopy være den brik, du leder efter. 

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form