Logo Lyreco

Sådan kan en ændring af dine udskrivningsvaner hjælpe miljøet

Del via:
  • Staples_article

Skovhugst, udledning af skadelige stoffer og kemikalier er blot nogle af de måder, dit kontors udskrivning påvirker miljøet negativt på. Her er fem fremgangsmåder til positiv forandring:

1. Bliv digital
Vidste du, at 1 ton kontorpapir udleder, hvad der svarer til 6,3 tons CO2 i sin levetid? Der er klare miljømæssige fordele ved det papirløse kontor, så hvorfor ikke udlevere alle dokumenter elektronisk og gennemføre en politik, der fremmer digital lagring af filer i stedet for udskrivning?

2. Vælg miljøvenligt papir 
Brands som Portucel fremstiller papirprodukter, som er biologisk nedbrydelige, genanvendelige og fremstillet af naturligt fornyende ressourcer, såsom Eucalyptus globulus-træ, og HP og MultiCopy tilbyder FSC- eller PEFC-certificeret kontorpapir.

3. Udskriv på begge sider
Der fældes ca. 18 træer for hver 10 ansatte pr. år. For at spare papir skal du indstille kopimaskiner og printere til enkelte eksemplarer og dobbeltsidet udskrivning. 

4. Køb miljøvenlige blækpatroner
Det er også fornuftigt at købe bæredygtige blækpatroner fra mærker som HP, der til dato har en 25 år lang historik med genbrug af over 682 millioner blækpatroner. I dag indeholder over 80 % af originale HP-blækpatroner og 100 % af originale HP-tonerpatroner genbrugsmateriale. 

5. Genbrug brugte tryksager
Genbrugsordninger for en lang række tryksager betyder, at forbrugsstien ikke behøver at slutte på dit kontor. Hvis sikkerheden er vigtig, kan du makulere følsomme eller fortrolige dokumenter inden genanvendelse.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form