Logo Lyreco

Sådan finder du et brand, du kan stole på

Del via:
  • Staples_article

Det kan være en givende proces at transformere dit kontor til en mere miljøbevidst arbejdsplads, men i en skov af "grønne" profiler kan det være en udfordring at se, hvilke materialer der er egnede. Her er syv spørgsmål, du bør overveje, før du køber:

1. Er brandet kendt for bæredygtighed?
Kig efter brands, som har opbygget deres forretning på bæredygtige principper. På den måde ved du, at de tager det alvorligt. 

2. Er produktet fremstillet af bæredygtige materialer?
Kontrollér, at det produkt, du køber, er produceret ved hjælp af vedvarende ressourcer med en Chain of Custody-certificering. 

3. Hvordan er det fremstillet?
Kontrollér, at fabrikanten er forpligtet til at praktisere bæredygtighed i alle driftsprocesser: fra brug af mindre skadelige stoffer og ansvarligt forbrug af ressourcer til valget af emballagematerialer. 

4. Er det holdbart, genanvendeligt, eller kan det genbruges?
Gå efter produkter, der ikke alene er fremstillet til at kunne holde længe, hvormed behovet for nye ressourcer minimeres, men som også kan genbruges ved slutningen af deres livscyklus. 

5. Er det både menneske- og miljøvenligt?
Udviser brandet bæredygtighed hvad angår fælles globale behov? Håndterer det udfordringer, som f.eks. adgang til energi og energisikkerhed, ressourceknaphed, menneskers sundhed, sikkerhed, uddannelse og beskæftigelse, på lige vilkår?

6. Findes der grønnere alternativer?
Har du tænkt på at erstatte batteridrevne enheder, såsom lommeregnere, med soldrevne udgaver? Eller at bruge miljøvenligt papir i din printer i stedet for almindeligt papir?

7. Er produktet er miljøcertificeret?
Respekterede miljøcertificeringer eller standarder fra tredjeparter omfatter: FSC, Blue Angel, det nordiske Svanemærke, Rainforest Alliance Certified, Austrian Eco-Label, Fairtrade, European Ecolabel, PEFC, Energy Star Certified, TCO Certified, NF Certified og EN13432-certificering for bionedbrydning og kompostering.

Har du ikke tid til at foretage en baggrundskontrol for hvert produkt, du køber? Vi forstår. Det er derfor, at vi allerede har testet tusindvis af produkter for dig i forhold til de mest anerkendte og strenge miljøkriterier. Hvis et produkt opfylder et eller flere af de anførte godkendelseskriterier, får det vores Easy on the Planet-ikon. Designet til at gøre miljøbevidsthed nemmere for dig, så du har mulighed for at komme tilbage til dit arbejde med en sikker forvisning om, at du træffer bedre valg for din virksomhed og miljøet.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form