Logo Lyreco

Pilot - Frixion/G2

Del via:
Pilot

T Et komplet sortiment af sletbare, farvestærke og holdbare penne. Med dette udvalg kan du fortage dit daglige arbejde både sjovere og enklere samtidigt som de er mere holdbare og økonomiske.Varmefølsom blækteknik patenteret af PILOT.

Frixion tilbyder dig en bekvem og smidig skriveoplevelse og det absolut vigtigste – muligheden at viske ud dine fejl, uden at det skader papiret. Den er fleksibel og anpasningsbar for alle anvendere.

Du kan viske FriXions blæk ud på grund af Pilots eksklusive varmefølsomme blækteknik. Så hvis du behøver korrigere noget som du har skrevet kan du nemt ”FriXion-it” ved at gnubbe med viskelæderet præcis som med et almindeligt viskelæder.   

Når du visker ud med din FriXion pen varmer du blækket og når temperaturen er over 65° C försvinder det. Blækket dukker op igen hvis temperaturen kommer under -12° C. 

Planting Trees

komplet familie:

  • FiXion ball: Gel blækpenne med et ergonomisk greb for perfekt skrivekomfort. Findes i 10 forskellige farver både i medium-eller- fin spids.
  • FriXion ball clicker: En blækpen som kan klikkes ind med et ergonomisk greb for perfekt skrivekomfort. Kommer i otte farver og findes i både medium- og fin spids.
  • FriXion ball LX: En metalvariant som både fortryller dine fingre med dens skønne komfort og dine øjne med de fine farver.
  • FriXion point:  Gel blækpenne med hoved. Har et ergonomisk greb for at få en perfekt skrivekomfort. Findes i syv forskellige farver og har en fin spids i Hi-Tecpoint.
  • FriXion Light: En overstregningspen med en skæv spids for at kunne lave både brede og tynde linjer. Findes i seks forskellige farver  

Vi ved at i alle professionelle sammenhænge gøres der fejl og FriXion familien er det perfekte våben til at korrigere dette

FriXion ball, Frixion ball clicker og Frixion ball LX er ideelle til at holde rene noter, ændre i kalenderen og til at kradse ned noter ved en telefonsamtaleFriXion Point er perfekt til at udforme detaljerede planer og noter når der tegnes geometriske former. Den er både fin og nøjagtig i skrift.

FriXion Light er ideel at markere og fremhæve de vigtigste ting på alle typer af dokumenter. Overstreg bare de vigtigste detaljer på f.eks et vejkort, bøger, lærerbøger etc.

Spar penge og vær god overfor miljøet ved at opfylde din FriXion pen med en ny blækpatron når den er slut - det har aldrig været nemmere at være grøn!  Du behøver bare en pen for at erstatte alle dine gamle penne, stifter, viskelædre og også korrigeringstape.

Opdater dit kontor med pålidelige gel-blækpenne

Den mest kendte og mest solgte blækpen i verden holder sin førerposition. Den fortsætter med at sætte trender og ligger samtidigt et skridt foran i forpakningen.  Det komfortable gummigreb giver dig et bekvemt greb og dens vandresistente gel gør at den ikke klatter. Den spidse bold er lavet af volframkarbid hvilket gør at den holder sin form og står i mod stød. Pilot G2 findes i 13 forskellige fine farver og kommer i tre forskellige toppe, fin, medium og large. 

Opgrader dit daglige arbejde med et komplet og farverigt sortiment. Pilot G -2 kommer i klassiske farver, men også metaliske og pastelfarver for at tilfredsstille den mere kreative person og for at skabe forudsætninger for at gøre dit arbejde mere personligt.  Der findes et bredt udbud af intense farver til at notere og skrive i alle professionelle sammenhængde, med andre ord så findes der en Pilot G – 2 til hver stil og humør.

G2 findes også som G2 Victoria, findes i seks forskellige farver ( blå, rød, grøn, rosa og lilla). Denne nye pen har en viktoriansk stil og kommer til at fange folk som elsker at krydre livet med elgance, også på arbejdet.Pilot G – 2 fejrer 20 år i 2017.

Tænk at i 20 år har det aldrig været mere bekvemt at skrive hurtigt. Det er 20 år med disse ultra-resistente spidser som er ufortrættelige og ihærdige på papiret.  I alle disse år har Pilot G – 2 gjort et stort indtryk verden over – som din bedste ven - på arbejdet!

G2 familien i detaljer

  • G2 klassisk: Fire klassiske farver (sort, blå, rød og grøn) og ni andre farver (lyseblå, violet, rosa, mørkerød, sortblå, lysegrøn, etc.).
  • G2 pastel og metal: En palet af seks stykker pastelfarver og seks stykker metalic farver alt for at inspirere din kreativitet.
  • G2 Victoria: En kollektion af seks forskellige farver for at sætte farve på hverdagen. 
Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form