Logo Lyreco

Leitz Re-cycle: Det længste du kan gå i at blive grøn!

Del via:
Leitz

Hos Esselte har vi vores egne miljømål men endnu vigtigere, så  har vi udviklet produkter, der hjælper din virksomhed med at nå jeres.

Begynde udfordringen
Leitz var det første selskab til at lave en brevordner, så det er kun rimeligt, at vi er de første til at skille den ad også. Leitz Re:cycle brevordneren kan nemt skilles ad, således at hver del kan genbruges individuelt.

Adskil: Så let som 1-2-3!
Et, tag ud det medleverede værktøj. To, fjern nitterne. Tre, recirkuler materialerne separat. Rado ringe og fingerhul er lavet af papmache, et grønt materiale der let recirkuleres. Fuld recirkulering af alle dele.

Business, desktop, isolerede, design, ingen person, illustration, etiket, udstyr, papir, sikkerhed, tom, kort, teknologi, symbol, retro, office, image, computer, sæt, boks

100% genanvendelig , 100% holdbar

Udover  brevordneren er der en bred vifte af mapper, der opfylder alle dine papirorganiseringsbehov samt brevbakker og tidsskriftsamlere lavet af meget holdbar og 100% recirkuleret polypropylen.

Bæredygtighed eller design? Begge dele.

Alle Leitz Re:cycle plastik produkterne er lavet af 100% recirkulerede materialer, der er komplet recirkulerbare. Leitz re:cycle produkterne beviser, at attraktivt design og øko-venlige materialer ikke udelukker hinanden.

Leitz Re:cycle: Det længste du kan gå i at blive grøn!

ingen person, virksomhed, illustration, desktop, vækst, billede, symbol, papir, teknologi, blad, isoleret, internet, isoleret, nature, vandret, data, kommunikation, udstyr, data, tekst
Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form