Logo Lyreco

Hvorfor købegenbrug?

Del via:
  • Exacompta

I henhold til Eurobarometer-undersøgelsen, der blev offentliggjorti slutningenaf 2014, er otte ud af ti europæere (85%) enige i, at de kan spille en rolle ved at beskytte miljøet. De fleste af dem (54%) siger, at sortering af affald burde være en top-3 prioritet i dagligdagen for folk i deres land for atbeskytte miljøet.

Ved du egentlig, hvorfor det er godt for miljøet at sortere og genbruge?
Det har mange fordele at købe genbrugsprodukter, eller produkter fremstillet af genbrugte materialer.

1.Reducering af affald og forurening
Det at købe genbrug betyder,at det materiale,som ellers var blevet klassificeret som affald og ganske enkeltvar blevet efterladt i jorden, nu kan blive genbrugt. Ved at genbruge materialer kan vi reducere efterspørgslen efter nye materialer. I kraft af denneproces kan vi reducere den forurening, som vi sender ud i atmosfæren, når vi skaber nyematerialer. Herudover kan affald, der opbevares på lossepladser, være med til at skade miljøet, så det er i høj grad en fordel at undgå at tilføje unødvendigt affald.

2. Energibesparelse
Brug af genbrugsmaterialer er meget mere energieffektivt end at skabe produkteraf nye materialer,det er en anden måde at reducere udgifter på. Mere genbrug kan derfor medføre lavere energiforbrug.En reducering af energiforbruget kan medføre, at der bruges mindre energi, hvilket igen kan resultere i at der skabes mindre forurening, og helt genereltfærre skader påmiljøet.

3.Dyrkning af et grønt image
Genbrug og genbrugsprodukterer blevet til en vigtig del af livet, og forretninger, som ikke ser ud til at bekymre sig om genbrugsprodukter,opfattes mere og mere ofte på en negativ måde. Derfor er det en fordel for forretninger at blive anset for at være miljøansvarlige. Efterhånden som forbrugerne bliver mere bevidste om de miljøskader, som lossepladser er skyld i,bliver genbrugsprocessen og det at købe genbrugsprodukter endnu mere vigtigt for dem.Dem, der tager deres miljøansvarlighed alvorligt, anses for at væreønskelige partnere, og dem der ikke gør det, kan risikere at blive opfattet som upålidelige eller uansvarlige.Set ud fra et forretningsperspektiv, giver det mening at være grøn.

4. Køb af genbrug betyder ikke at gå påkompromis med kvalitet og det betyder ikke en højere pris, som fx forForever®-sortimentet fraExacompta.
Forever-genbrugsprodukter har samme kvalitet, pålidelighed ogdriftssikkerhed som deres ikke-genbrugs modstykker.
MedForever®, har Exacomptabevist, at genbrugsprodukter ikke bare er grå og kedelige, de kan også være farverige og spændende!
Og selv om 75% af alle europæer er villige til at betale mere for miljøvenlige produkter, så liggerForever® i et udvalg med en perfekt prissætning.

Så, nu har du alle oplysningerne for at spille en vigtig rolle ved at beskytte miljøet.
Exacomptagør sit for at hjælpe dig med at gøre dit.
MedForever®-sortimentet har du en garanti for at du kan købe rigtigmiljøvenlige produkter.
Råmaterialet tilForever® kommer fraExacomptaClairefontainespapirmølle,som kun fremstiller genbrugspapir og-kartonaf affaldspapirballer oginternt regenereret affald. 
Fra 300g/m², kartonet består af flere lag papir, da genbrugsmaterialer ikke tillader at kombinere tykke lag på én gang. Selv om der er flere lag, bliver der brugt 100% genbrugsmateriale hele vejen igennem. Denne proces giver også mulighed for en kombination af 2 farver, således at vi kan tilbyde et totonet sortiment.
Ingen trykning, ingen blegning, ingen blanding af pap af god og dårlig kvalitet, Exacompta-kvaliteten er perfekt selv med genbrugsmateriale.
Forever®-arkiveringsprodukter er fremstillet iht.standarden DIN 6738, som garanterer, at de kan bruges til50 års arkivopbevaring.
De er selvfølgelig ogsåBlue Angel-certificeret for at garantere et reelt grønt engagement.
Men frem for alt, så er Forever®-produkterrene og smukke.
Se bare selv.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form