Logo Lyreco

Hos Kimberly-Clark mener vi, at hvad der er godt for forretningen, skal også være godt for miljøet

Del via:
Kimberley-clark

Kimberly-Clark har altid haft den overbevisning, at hvad der er godt for forretningen, også skal være godt for miljøet og for de mennesker, vi betjener hver dag. Over de seneste årtier har Kimberly-Clark haft succes med at stå i spidsen for et antal initiativer med denne overbevisning i baghovedet. Vi har opbygget nogle rammer for bæredygtighed, der består af tre vigtige søjler: Folk, Planeten og Produkterne. Med fokus på de sociale, miljømæssige og økonomiske aspekter af bæredygtigheden.

Gennem vores forretningsmæssige indsats Reduce Today, Respect Tomorrow når vi vigtige milepæle for vores forpligtelser til større bæredygtighed via disse søjler.

papir, penge, finans, business, rigdom, lodret, opsparing, investering, succes, computer grafik, betalings, isoleret, symbol, isoleret, shopping, merchandise, genbrug, ingen person, document, sælge
ingen person, virksomhed, illustration, plast, isoleret, teknologi, vektor, forbindelse, papir, alfabet, tekst, uddannelse, barn, internet, data, shopping, medicin, vandrette, finansiering, maskiner

Og resultatet er:

    • 100% af vores naturfibre kommer fra certificerede tredjepartsleverandører.
    • Vi er stadig blandt de bedste inden for kompressionsteknologi. Vores håndklæder fylder mindre, hvilket betyder færre lastbiler på vejene, behov for mindre oplagringsplads og mindre hyppige opfyldninger af dispenserne.
    • Vi modtog den ærefulde pris FSC 2014 Leadership for vores engagement inden for miljømæssig ansvarlighed.
    • Brug af alternative fibre i papirfornyelse, inklusive hvedestrå og bambus.
    • Papirhåndklæder er ikke kun bionedbrydelige og genbrugelige, de anvendes også ofte af organisationer i komposteringsprogrammer.

skabelon, label, tekst, banner, card, illustration, cloud, hjul, tag, bill, vektor, desktop, data, hæfte, layout, præsentation, vektor, grafik, kløver, World Wide Web

AIRFLEX* teknologien er en af vores vigtigste nyskabelser – som sikrer, at der anvendes færre håndklæder – på grund af måden, fibrene absorberer fugtighed/vand på. De er stærkere, når de er våde, og de suger bedre sammenlignet med "almindelige" håndklæder med dårligere ydelse.

Det skyldes, at almindelige håndklæder er fremstillet af komprimerede, pakkede fibre, så vanddråberne blot bliver på overfladen af håndklædet, der er længere om at opsuge dem.

Denne teknologi betyder ikke blot et lavere, dagligt behov for håndklæder, og en deraf følgende forbedring af brugsomkostningerne, brugerenes oplevelse er også forbedret – og dermed deres samlede oplevelse af toiletrummet.  

Det er rigtigt godt for både brugertilfredsheden og for miljøet.

“Hos Kimberly-Clark er det vores vision af være førende i verden inden for grundudstyr til en bedre hverdag. Bæredygtighed udfordrer os til at leve op til forventningerne vedrørende denne vision ved at være miljømæssigt ansvarlige og positive bidragydere til vores samfund,” sagde Lisa Morden, Senior Director for Global Sustainability hos Kimberly-Clark.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form