Logo Lyreco

Du tænker først på det, når der ikke er mere - glem ikke papiret!

Del via:
Katrin

Peter Plys krammede Jakob og hviskede: “Hvis du lever, til du bliver 100, håber jeg, at jeg lever, til jeg bliver 100 minus 1 dag, så jeg ikke skal leve uden dig.” Superhelte lever evigt, men det gør vi mennesker ikke. For at holde os sunde og raske skal vi huske en ganske simpel ting: at vaske vores hænder og tørre dem ordentligt.

De fleste infektioner spredes ved berøring. Virusser og bakterier kan overføres for eksempel ved håndtryk og genstande, som røres af andre personer, som dørhåndtag. Derfor skal vi vaske hænder og tørre dem, før vi spiser, især efter vi har været på toilettet.

Papirservietter er det mest hygiejniske valg til tørring af hænder. Men, ligesom med et manglende dørhåndtag, så tænker man først på papiret, når der ikke er mere. Når det er væk, kan det ødelægge en ellers perfekt arbejdsdag.

Hygiejniske papirservietter er det bedste valg
65% af europæerne foretrækker at tørre hænder med en papirserviet. Folk kan godt lide rene badeværelser: ingen lugt, som ser pæne ude og har nok toiletpapir og papirservietter. Og papiret skal helst være blødt, absorberende og stærkt.

Katrin har lang tids ekspertise, når det gælder offentlige toiletter og arbejder kontinuerligt på at forbedre kvaliteten af disse. Katrin og deres team bruger deres omfattende ekspertise til at hjælpe kunder med at vælge de optimale produkter og løsninger. Du kan bidrage til beskytte miljøet ved at vælge de rette produkter til de rette steder.

Vidste du, at...

  • Papirservietter bliver til slam på kun 30 dage.
  • På et sekund dækker skovvæksten et års forbrug af papirservietter for 70 europæere.
  • Et stykke tømmer i fuld størrelse giver cirka en kubikmeter træ. Det er nok til fremstilling af nok papirservietter til 12 europæere i et år.
  • Råmaterialet af fibrene kan genanvendes 5–7 gange. Derefter kan det færdige produkt bruges til energi eller bioaffald.
  • En gennemsnitlig europæer forbruger cirka 10 kg papirservietter om året.
  • Alle Katrins produkter fremstillet i de nordiske papirmøller har miljømærket Svanen. Alle produkter fremstilles i vores tyske papirmøller har miljømærket EU-blomsten.
  • Ifølge Metsä Groups (moderselskab for Katrin-mærket) politik skal der plantes 4 træer, for hvert træ som fældes

Det primære råmateriale for Katrin er bæredygtigt nordisk træ fra bæredygtigt regulerede skove. Katrins produkter har optimal ydeevne, når de bruges til det rette formål i det rette miljø.
Katrins toiletprodukter omfatter papirservietter og håndklæder med de innovative Katrin Inclusive System Dispenser-løsninger samt konventionelle papirservietprodukter, aftørringsruller, ansigtsservietter og sæbe. Produkterne er ikke blot funktionelle, men bidrager faktisk til et reduceret forbrug, genererer mindre affald og har positive effekter på økonomien, miljøet og hygiejnen på ethvert trin af deres livscyklus. En korrekt fungerende dispenser mindsker forbruget, behovet for service og sparer tid. En højabsorberende papirserviet betyder også, at en mindre mængde papir skylles ud i toilettet. Et minimeret papirforbrug betyder mindre transport, mindre affald og derfor mindre påvirkning af miljøet.

Her på teamet hos Katrin ser vi tydeligt, hvor vigtigt vores arbejde er: vores produkter bringer hygiejne og velvære ind i hverdagen for millioner af mennesker. Men vi ved godt, at det er meget sjældent, at folk tænker på os og vores produkter. Før de løber tør for dem. Så hvis du glemmer det… så tænk på Peter Plys og denne korte og nemme påmindelse: Husk papiret!


Kilder: *3553 personer fra Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Polen og Storbritannien har besvaret undersøgelsen angående toiletter bestilt af Metsä Tissue i 2015, og den blev udført af Millward Brown.
**Metsäliitto, Vidste du, at?
***Sammenligning af metoder til tørring af hænder: potentialet for spredning af og forurening ved luftbårne mikrober” skrevet af Keith Redway (Afdeling for biomedicinske videnskaber, Fakultet for videnskab og teknologi, University of Westminster, London, Storbritannien) og af E.L. Best (Afdelingen for mikrobiologi, Old Medical School, Leeds General Infirmary, Leeds Teaching Hospitals NHS Trust, Leeds Storbritannien)


Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form