Logo Lyreco

Discovery - Hvordan kan et simpelt træ hjælpe dig med at nå dit seneste kvartals mål?

Del via:
Discovery

Eucalyptus Globulus kunne sagtens blot være et obskurt ord på latin, men i realiteten er det navnet på det træ, der hjælper dig med at arbejde mere effektivt og bæredygtigt på kontoret.

Eucalyptus Globulus kunne sagtEucalyptus Globulus er en særlig art eucalyptus, der på grund af sine unikke egenskaber er perfekt til at producere det mest miljøvenlige og arbejdseffektive kontorpapir i verden.

Dette diskrete træ er en stedsegrøn planteart, idet det beholder sine blade året rundt, herunder efterår og vinter, og derfor har det en stabiliserende effekt på klimaet ved at absorbere CO2 og frigive ilt via fotosyntese, selv om vinteren – bæredygtigt hele året.ns blot være et obskurt ord på latin, men i realiteten er det navnet på det træ, der hjælper dig med at arbejde mere effektivt og bæredygtigt på kontoret.

Men det, der virkelig gør Eucalyptus Globulus til noget helt specielt, er dets fibre: de er kortere, og cellevæggen er tykkere end alle andre træarter. Når man kombinerer de unikke egenskaber ved Eucalyptus Globulus med topmoderne papirproduktionsteknologi, hvor der benyttes færre kemikalier i produktionen af papirmasse, får man et overraskende kontorpapir: Discovery – et papir med lavere gramvægt på 70 g/m2 og 75 g/m2, der alligevel er tykkere end dets konkurrenter på 80 g/m2, og som tilbyder bedre eller lignende kvalitet.

Discovery er designet til højvolumen-kopimaskiner og -printere, især til sort-hvid brug. Laboratorieundersøgelser har vist, at ydeevnen for Discovery overgår de fleste standard 80 g/m2 kvalitetspapirer på markedet.

Med brugen af lettere papir kan slutbrugere reducere deres papirforbrug uden at skulle reducere antallet af udskrifter eller gå på kompromis med kvaliteten. Discovery hjælper dig effektivt med at nå dine mål i dette kvartal og alle de kommende kvartaler.

World Wide Web, skabelon, hjul, tag, grafik, etiket, navigation, business, procedure, internet, illustration, sæt, tekst, konceptuelle, design, layout, data, data, vektor, pil
Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form