Logo Lyreco

BIC: tilbyder enkle, innovative og pålidelige valg for alle, overalt.

Del via:
Bic

BIC® er stolte af at støtte Staples strategi om bæredygtig udvikling. Under mange år har begge virksomheder altid været innovative og aktive ledere på SD emner, og har regelmæssig kontakt og deling af initiativer.

papir, hånd, sammensætning, business, skrivning, office, dokument, menneskelige, blyant, kvinde, arbejde, udstyr, isoleret, skrivebord, desktop, laptop, skrive, close-up, data, uddannelse

BIC® produkter er tilgængelige på tværs af 160 lande. Forbrugerne vælger hver dag at købe 44 mio BIC® produkter (24 mio skriveredskaber). I Europa er 94% af de BIC® produkter som bliver solgt fremstillet i Europa.

BIC® har vedtaget en global tilgang til en bæredygtig udvikling som omfatter alle dets aktiviteter og påvirker alle følgende nøgleområder: produkter, produktionsanlæg, genbrugsløsninger, ansvar over for vores kunder og forbrugere, social ansvarlighed og samfundsmæssigt ansvar.

Med hensyn til produkter, har langt de fleste BIC® produkter fra starten været designet og lavet med "bare hvad der er nødvendigt" i form af råvarer, og dermed udeladt noget der er overflødigt. Oven i købet, har BIC® produkter en lang præstation liv og alle har råd til dem.

For at lette forbrugernes liv, gennemfører BIC en strategi for miljømærkning og var den første producent af skriveredskaber at modtage NF Environnement certificering, Frankrigs officielle miljømærke.

I 2011 lancerede BIC® og genbrugsselskabet TerraCycle i flere europæiske lande det første program for indsamling og genanvendelse af brugte skriveredskaber. BIC® Terraycle er et frivilligt program, gratis, perfekt til slutbrugere der ønsker at genbruge i deres kontorer ... Uanset mærke kan din pen indsamles og genbruges!

ingen person, isoleret, udstyr, sammensætning, blæk, blyant, skrivning, plast, skrive, isoleret, stål, skarpe, uddannelse, grafit, skarpe, diagonal, glaseret, instrument, skole, træ
Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form