Logo Lyreco

Bæredygtighed – dine valg gør en forskel

Del via:
  • Post-it
  • Scotch

Derhjemme er der mange af os, som genbruger og vælger varer fra etiske kilder. Vores hjem bliver hele tiden smartere takket være teknologi, som styrer vores energiforbrug, men bæredygtighed på arbejdspladsen styres stadig via mere traditionelle fysiske produkter. Og dog er det afgørende at tage denne miljøvenlige grundindstilling med på arbejde, hvis vi ønsker at gøre en endnu større forskel. Når vi vælger leverandører eller mærkevarepartnere, hvis produkter og serviceydelser er bæredygtige, siger det en hel masse om os og vores organisationer. 

Bæredygtighed ført ud i livet

De fleste moderne arbejdspladser tilbyder genbrugspapirkurve, som medarbejderne kan benytte, men hvad med at tjekke kvalitet og mængde af det printpapir, der bruges? Bliver blækpatronerne genbrugt? Går kontorartikler til spilde, eller er lagrene for store? Kan du finde mere bæredygtige alternativer til produkterne?

Der findes snesevis af initiativer og miljøstyrelser både på lokalt, nationalt og internationalt niveau, som kan tilbyde vejledning. De vil vise dig, om leverandørerne i din forsyningskæde benytter bæredygtige ressourcer, og de vil også samarbejde med dig om at forbedre din virksomheds økologiske indsats.

Ved at købe bæredygtigt ind kan du gøre seriøse fremskridt hen mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid for alle. 

Der er noget særligt ved 3M

Med det stigende pres, der udøves på virksomhederne for at måle og kontrollere deres miljømæssige og sociale indvirkninger, er det ikke længere blot et spørgsmål om omkostninger at vælge de rigtige produkter og leverandører, men også om ansvar.

Hos 3M har vi altid haft som grundlæggende mål at forbedre, forstærke og gøre fremskridt. Det er mere end en virksomhedskultur, det er vores dybt rodfæstede filosofi, som gennemsyrer hele vores organisation. Det har ført til innovation, ikke blot hvad angår de produkter, vi fremstiller, men også hvordan vi kører vores forretning og vores holdning til planeten. Derfor har vi i næsten 40 år engageret os i at tage den udfordring op, som det er at få en grønnere og mere bæredygtig planet, ved at finde bedre løsninger på dagligdags behov. Vi er anerkendt over hele verden for vores miljømæssige indsats og resultater, og vi tror på, at virksomhederne kan føre an i forandringen, når det drejer sig om en bæredygtig fremtid.

3M understøtter FN's Global Compact-initiativ, som forpligter virksomhederne til at drive virksomhed på ansvarlig måde. Vi er medlem af World Business Council for Sustainable Development (WBSCD) og har været en del af Dow Jones Sustainability Indices (DJSI), siden det blev oprettet i 1998.

Takket være vores bestræbelser har vi fået ‘Guldstemplet’ af EcoVadis (bæredygtighedsklassificering for leverandører), hvilket placerer os i den øverste 1 % af de store globale virksomheder, og vi er blevet valgt som Verdens mest etiske virksomhed for fjerde år i træk af Ethisphere-instituttet.

Vi retter vores bæredygtighedsfokus mod fem globale udfordringer: råmaterialer, vand, energi og klima, sundhed og sikkerhed samt uddannelse og udvikling. De opsætter langtidsmål og klare ambitioner, som vi forsøger at tage hånd om via vores teknologi og innovation.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form