Logo Lyreco

3 enkle trin til bæredygtig forsendelse

Del via:
  • Staples_article

I takt med at onlineshopping bliver mere og mere populært, og millioner af pakker sendes over hele Europa hver dag, boomer virksomheder, mens verden lider. Så hvordan sikrer man, at hver pakke, der sendes afsted, ikke blot når frem, men at det også sker på en bæredygtig måde? Nemt. Du kan reducere dine transportmængder med op til 30 % ved blot at tage nogle få retningslinjer i brug:

1. Brug genbrugsmaterialer
Det hele begynder med den rigtige emballage. Hvorfor bruge mange ressourcer på noget, der blot bliver smidt væk? Vælg i stedet genanvendte papirprodukter, kasser, fyldstoffer og tape, som gør det muligt at pakke perfekt uden unødigt spild. 

2. Genanvend
Hvorfor smide god emballage ud, når den sagtens kan anvendes igen? Vælg kvalitetsprodukter, der kan bruges mere end én gang, som f.eks. Staples' genanvendelige emballager, og indfør derefter en forsvarlig forsendelsesprocedure. Du kan f.eks. indføre en returpolitik, hvor kunder anmodes om at returnere uønskede varer i den samme æske, som varen blev leveret i.

3. Reducer
Det er en langsigtet strategi at reducere din indvirkning på planeten – det handler om at ændre den måde, hele organisationen tænker og handler på hver dag. At vælge lokalt indkøbte produkter og samle dine ordrer er blot to små måder, du kan vælge at gøre det på.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form