Logo Lyreco

15 miljøvenlige produktudskiftninger, der kan gøre din virksomhed grønnere

Del via:
staples

Det giver god mening at tænke over, hvilket miljøaftryk din virksomhed sætter – både for økonomiens og miljøets skyld – og endda også for medarbejdernes engagement. Og med vores sortiment af bæredygtige produkter er det nemmere end nogensinde før. 

Det papir, du smider væk, hvor kun den ene side er blevet brugt, den varme, der siver ud af de åbne vinduer, når temperaturen er for høj, og strømmen, der forsvinder ud i intetheden, når laptops er tændte hele natten – det hele påvirker dine regnskaber. 

Du kan spare penge ved at skære ned på spildte ressourcer, og du kan få mere engagerede medarbejdere. En nylig undersøgelse viste, at omkring 82 % hævder, at de er mere miljøvenlige i hjemmet end på arbejdspladsen. 

hånd, business, mand, mennesker, person, desktop, arbejde, menneskelige, græs, voksen, naturen, one, mand, close-up, farve, arbejde, succes, vækst, udendørs, livsstil

Et sted, hvor det er utroligt nemt at starte, er ved at kigge på de produkter, du køber, og Staples Advantage er førende inden for branchen med mere end 12.000 miljøbevidste produkter. Her kan du se 15 miljøvenlige produktudskiftninger, der kan gøre din virksomhed grønnere:

Teknologi

Moderne og multifunktionelle printere og kopimaskiner samler flere processer på en maskine på hver etage, så I kan skære ned på energiforbruget. Maskinerne sparer også på papir og blæk, så det er nemmere at indføre dobbeltsidet udskrivning og kladdetilstand.

Du kan også spare på energien ved at vælge en computerskærm, der er Energy Star-certificeret og gør brug af ren LED-teknologi uden kviksølv, så energiforbruget er lavt. 

Blæk- og tonerpatroner er et andet område, hvor du kan gøre en forskel. HP arbejder med bæredygtige initiativer og fremstiller alle deres patroner af genbrugsmaterialer.  

Kuglepenne og notesbøger

Kuglepenne fremstillet af flasker, så de ligner flasker – Pilots B2P-sortiment (bottle to pen) af forskellige kuglepenne viser med stolthed deres genbrugsarv frem i det kraftige udseende, der minder om en vandflaske. De er de første kuglepenne, der er fremstillet af genbrugsplastflasker, og blot en af de mange miljøvenlige skriveartikler, der kan fås i dag. 

Du kan også fylde lageret op med miljøvenlige notesbøger, f.eks. disse fra Oxford. 

Hvis du har brug for at arkivere dokumenter, kan du vælge Esselte-Leitz’ ringbind, som er fremstillet af genbrugsmaterialer, og hvor alle dele kan adskilles, så de kan genbruges igen. 

En anden kontorartikel med en ulastelig herkomst er en af de faste bestanddele på kontoret, Post-it-blokkene fra 3M, der udelukkende er fremstillet af genbrugspapir. 

Forsendelse og fragt

Eksplosionen i handel på nettet har betydet en vækst i mængden af varer, der skal pakkes og sendes til hele verden. Ved at bruge genbrugskasser og genbrugstape kan virksomheder pakke løs uden at ramme miljøet.

Tid til en pause

Kaffepauserne skal også være bæredygtige. Du kan fylde pauserummets skabe med Fairtrade-kaffe og -te, skaffe Sustainable Earth-tallerkner og -bestik, som medarbejderne kan bruge, affaldsposer, der kan kommes i kompostbeholderen, og miljøvenlige produkter til at gøre rent med.

Ved at skifte nogle få produkter ud kan du stille og roligt starte med at gøre din virksomhed grønnere. Staples Advantage kan hjælpe dig i den rigtige retning.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form