Logo Lyreco

10 produkter, der kan gøre din virksomhed renere og grønnere

Del via:
  • Staples_article

Alle arbejdsgivere ved, hvor vigtigt det at holde virksomheden så ren som muligt. Det gør ikke kun arbejdsmiljøet mere behageligt for dig og dine medarbejdere, det er også mere hygiejnisk.

Der er selvfølgelig to andre ansvarsområder, der er vigtige at støtte for alle virksomheder – bæredygtighed og omtanke for den miljømæssige påvirkning fra virksomhedens drift – og et område, der i den forbindelse nemt kan overses, er brugen af rengøringsprodukter. De er ofte langt fra at være miljøvenlige, både når det kommer til fremstilling og de kemikalier, de udleder i luften og i vandet.

10 products that can make your business cleaner and greener

Vi vil gerne hjælpe alle vores kunder med at være så bæredygtige som muligt, så her er 10 produkter, der kan give jer et renere og grønnere arbejdsmiljø.

Personlig hygiejne 

Det er en vigtig prioritet at have en hygiejnisk arbejdsplads, og det er dit ansvar at sikre dine medarbejderes velbefindende. Men det stopper ikke her. Du kan nu bruge meget mere bæredygtige produkter til at styrke og implementere et renere og bakteriefrit miljø. Hyppig brug af antibakteriel hånddesinfektion kan i høj grad hjælpe med at modvirke spredningen af vira, og pumpeflasker er særligt effektive. Det er muligt at få refills, som sparer penge og skærer ned på emballageforbruget.

Håndsæbe, der er fremstillet af mineraler og planteekstrakter og som er egnede til køkkener og toiletter, er langt det bedste miljøvenlige valg. Og, i modsætning til andre slags sæbe, så er det ikke blevet testet på dyr. Hvis du tænker lidt over, hvor mange papirhåndklæder medarbejderne bruger på at tørre sine hænder i løbet af et år, et det nemt at se, hvorfor det giver mening at bruge papirhåndlæder fremstillet af genbrugspapir.

Hold dit køkken rent

Det område, hvor medarbejderne forbereder deres frokost eller laver kaffe og te skal være pænt vedligeholdt, og bæredygtige rengøringsprodukter kan sikre dette. Nedbrydelige klude er ideelle til alt fra opvask til rengøring af beskidte køkkenborde, og hvis du vælger klude i forskellige farver mindsker du risikoen for krydskontaminering.

Du har brug for et effektivt, men miljøvenligt, opvaskemiddel til dine klude, så du kan opløse snavset og gøre dine tallerkner skinnende rene. Du kan få en række opvaskemidler, som ikke bare klarer pletterne, men også indeholder mælkevalle, der er mild mod følsom hud og dermatologisk testede.

Mange luftfriskere er enten spraydåser, som kan udsende skadelige gasser i miljøet, eller skal sættes i stikkontakten, før de virker. Men det bedste valg for et bæredygtigt og velduftende køkken er at vælge en lille, fritstående enhed, som konstant og bæredygtigt afgiver en langtidsvirkende og behagelig duft.

Det bedste af det sidste

Det er stadig vigtigt at holde alle områder af kontoret rene, selvom det er langt væk fra dine medarbejdere og køkkenområdet – alt fra afløb til kummerne på toiletterne.

Hvad enten det er for at samle inspiration eller blot for at kigge på noget andet end computerskærmen foran dem, vil du gerne have, at dine medarbejdere nyder udsigten fra kontoret, så det er også vigtigt, at vinduerne er skinnende rene. Bæredygtigt vinduesrens indeholder kun naturlige ingredienser og giver gode resultater.

Nogle rengøringsprodukter til toiletter indeholder meget skadelige ingredienser, men der en bred vifte af meget bæredygtige og miljøvenlige produkter til rådighed. 

Opløsnings- og blegemidler, der bruges i toiletkummerne, er et andet område, hvor du kan anvende bæredygtige rengøringsprodukter. De er typisk meget koncentrerede, så en 5-liters beholder varer længe, og de er meget effektive på porcelæn, rustfrist stål, glas og plastik.

Ikke overraskende indeholder afløbsrens typisk meget ætsende ingredienser, men det er muligt at få kemiske blandinger, der gør brug af en biologisk opløsning, som klarer opgaven med minimal miljømæssig påvirkning.

Ovenstående 10 produkter kombinerer en god ydeevne med en ren miljøindsats. Så næste gang du skal bestille rengøringsprodukter til virksomheden, skal du overveje disse. 

De bedste forårstips til vedligeholdelse af faciliteterne

Få mere at vide

Få dit kontor til at skinne

Få mere at vide

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form